Logo

Περιστέρι: Στη φυλακή ο 32χρονος για τον βιασμό της ανήλικης αδελφής της συντρόφου του



 
 

Στη φυλακή οδηγείται μετά την απολογία του την Τρίτη ο 32χρονος που κατηγορείται ότι βίασε την 14χρονη ετεροθαλή αδελφή της συντρόφου του τον περασμένο Ιούνιο στο Περιστέρι.

Συγκεκριμένα, ο  κατηγορούμενος με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε μετά την απολογία του προσωρινά κρατούμενος

Η καταγγελία για τον βιασμό της ανήλικης .έγινε τον Ιούνιο του 2021, αλλά μόλις την περασμένη εβδομάδα βγήκαν τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια για τα ρούχα και τα σεντόνια του κρεβατιού της 14χρονης.

Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι χρειάστηκαν 6 μήνες για να ολοκληρωθούν οι εργαστηριακές εξετάσεις!

Η ανήλικη, με σύμφωνη γνώμη της μητέρας της, πήγε στο σπίτι της ετεροθαλούς αδελφής της για λίγες ημέρες το περασμένο καλοκαίρι. Η 27χρονη είχε δεσμό με έναν 32χρονο, ο οποίος μια μέρα εκμεταλλεύτηκε την απουσία της συντρόφου του και βίασε την ανήλικη αδελφή της, όπως υποστηρίζεται στην καταγγελία.

Η 14χρονη αποκάλυψε τα πάντα στη μητέρα της, η οποία κατήγγειλε το περιστατικό στις Αρχές τον Ιούνιο. Ο δράστης αρνήθηκε τα πάντα, υποστηρίζοντας ότι η 14χρονη τα βγάζει όλα από το μυαλό της.

Ωστόσο, κατά τις εργαστηριακές εξετάσεις εντοπίστηκαν  DNA και σωματικά υγρά στα σεντόνια και τα ρούχα της, με αποτέλεσμα ο 32χρονος να συλληφθεί την περασμένη Πέμπτη.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 18-1-2022 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά