Logo

Θεσσαλονίκη: Καταθέτει ξανά η Γεωργία Μπίκα για το βιασμό [βίντεο]



 
 

Συμπληρωματική κατάθεση θα δώσει την Παρασκευή το μεσημέρι στις ανακριτικές αρχές η 24χρονη Γεωργία Μπίκα σχετικά με τις συνθήκες του βιασμού της σε σουίτα ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης, το πρωί της Πρωτοχρονιάς.

Στη νέα κατάθεση της 24χρονης θα παρευρίσκεται και ψυχολόγος, ενώ στην ανακρίτρια που χειρίζεται τη σχετική δικογραφία αναμένεται να καταθέσουν ακόμη η 17χρονη φίλη της, με την οποία πήγαν μαζί στο πάρτι στο ξενοδοχείο την παραμονή της Πρωτοχρονιάς αλλά εκείνη έφυγε μαζί με μία άλλη γυναίκα, τον εργοδότη της κι έναν φίλο του. Ο εργοδότης της και ο φίλος του ήταν αυτοί που τη συνάντησαν πρώτοι το πρωί της Πρωτοχρονιάς μετά τον βιασμό της.

Όπως δήλωσε ο δικηγόρος της 24χρονης Αθανάσιος Ζιώγας, έχει στη διάθεσή του όλες τις συνομιλίες και τα μηνύματα της νεαρής γυναίκας και έχει σκοπό να τα παραδώσει στον εισαγγελέα προκειμένου να διερευνηθεί περαιτέρω η υπόθεση.

Η υπόθεση έχει ακόμα πολλά και ανοιχτά ερωτήματα που σχετίζονται και με τον χρόνο κατά τον οποίο η Γεωργία εξετάστηκε από ιατροδικαστή ενώ εκκρεμούν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Κατέθεσε και για τον δικηγόρο

Η Γεωργία Μπίκα την Παρασκευή το πρωί κατέθεσε στα πλαίσια της προανάκρισης στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου για τις καταγγελίες της ότι δέχτηκε φραστική επίθεση από το δικηγόρο Θεόφιλο Αλεξόπουλο.

Ο Θ. Αλεξόπουλος συνόδευε τον 27χρονο Βασίλη Λεβέντη που κατηγορείται για το βιασμό όταν είχε συλληφθεί και βρισκόταν στο Αστυνομικό Τμήμα μετά από την καταγγελία της 24χρονης.

«Ευχαριστώ πολύ για την αγάπη σας. Η αγάπη που έχω λάβει είναι απίστευτη. Με έχει συγκινήσει πάρα πολύ. Ελπίζω να βρω το δίκιο μου», ανέφερε η 24χρονη προσερχόμενη στο Τμήμα Ασφαλείας, ενώ μετά το πέρας της κατάθεσής της δήλωσε: «Κάνω έκκληση σε όλες τις γυναίκες που ενδεχομένως έχουν ζήσει αντίστοιχα περιστατικά, να μιλήσουν, ώστε να σταματήσουμε τέτοιες καταστάσεις».

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 21-1-2022 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά