Logo

Δεύτερη ανήλικη στο ξενοδοχείο με τον 40χρονο που προφυλακίστηκε για υπόθεση αποπλάνησης 14χρονης



 
 

Σοκάρουν οι νέες λεπτομέρειες που έρχονται στο φως για την υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ενός κοριτσιού μόλις 14 ετών από 40χρονο σε ξενοδοχείο στην Ομόνοια.

Ο ίδιος ο 40χρονος, που οδηγήθηκε στις φυλακές καθώς μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος, με τα όσα υποστήριξε προκαλεί νέα ερωτήματα για πρόσωπα που βρίσκονταν μαζί του στο ξενοδοχείο.  

Χαρακτηριστικά ο κατηγορούμενος φέρεται να είπε: «Συναντηθήκαμε τυχαία στο Μοναστηράκι περίπου στις 00:15 και συζητούσαμε με άλλους φίλους και πέρασε η ώρα και είχαν κλείσει τα μέσα συγκοινωνίας. Δεν μπορούσα να γυρίσω στην Ελευσίνα και αποφάσισα να μείνω σε ένα ξενοδοχείο επειδή έκανε πολύ κρύο έξω. Η ανήλικη δεν ήθελε να πάει στο σπίτι της και πάνω στην κουβέντα μου είπε αν μπορούσε να έρθει μαζί μου. Μαζί μας στο ξενοδοχείο ήρθε μία φίλη της επίσης ανήλικη με τον φίλο της. Εγώ αυτούς δεν τους ξέρω. Κρύωναν και αυτοί και έτσι πήγαμε στο δωμάτιο και είδαμε τηλεόραση».

Πράγματι οι  κάμερες του ξενοδοχείου δείχνουν άλλα δυο πρόσωπα να μπαίνουν στο δωμάτιο 303. Ειδικότερα, πρόκειται για μια ανήλικη και έναν φίλο, για τον οποίο ο κατηγορούμενος δεν δίνει περισσότερα στοιχεία.

Ο δικηγόρος της μητέρας της 14χρονης εξήγησε τις ανησυχίες της εντολέως του, λέγοντας στο Star:  «Μας ανησυχεί ιδιαίτερα τι ακριβώς έγινε στο δωμάτιο. Το επόμενο διάστημα θα χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να πείσει ο κατηγορούμενος, δεν νομίζω ότι ήταν πειστικός στην απολογία του».

Ο κατηγορούμενος αρνείται ότι έχει πειράξει την ανήλικη, ενώ οι αρχές αναμένουν το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης.. Παράλληλα, έχουν κατασχεθεί σεντόνια, παπλώματα και μαξιλαροθήκες από το ξενοδοχείομ τα οποία θα ελεγχθούν εργαστηριακά. 

Η μητέρα του κοριτσιού ήταν αυτή που οδήγησε τις αρχές στον 40χρονο, ενώ όπως υποστηρίζει στην κατάθεσή της, τον είχε δει άλλη μία φορά με την κόρη της.

«Τον ρώτησα τι κάνει με την κόρη μου και μου είπε ότι είχαν πάει να φάνε σουβλάκια και ότι την κόρη μου τη βλέπει σαν παιδί του και την προσέχει. Εγώ του είπα ότι η κόρη μου είναι μόλις 13 ετών και δεν έχει καμία δουλειά μαζί της και άρχισα να φωνάζω» ανέφερεΣη η μητέρα στην κατάθεσή της.

Σημειώνεται, ότι ο κατηγορούμενος είναι και ίδιος πατέρας δύο παιδιών.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 30-1-2022 από directNEWS.gr 


Τελευταία Δικαστικά