Logo

Ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών και τριών μηνών στον 23χρονο που κατηγορείται και για τη δολοφονία του Άλκη



 
 

Ποινή φυλάκισης 4 ετών και 3 μηνών αλλά και χρηματική ποινή 2.200 ευρώ, επέβαλε το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης στον 23χρονο που κατηγορείται και για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού στην περιοχή Χαριλάου Θεσσαλονίκης.

Ο 23χρονος καταδικάστηκε για τα ευρήματα που βρέθηκαν σε σύνδεσμο οπαδών, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου έγινε αστυνομική έφοδος, ενώ για τη δολοφονία του Άλκη πρόκειται να απολογηθεί σε τακτικό ανακριτή την ερχόμενη Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου.

Στον σύνδεσμο οπαδών του ΠΑΟΚ (βρίσκεται σε ημιώροφο πολυκατοικίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης) κλειδιά του οποίου είχε στην κατοχή του ο 23χρονος όταν συνελήφθη, κατασχέθηκαν αναδιπλούμενοι σουγιάδες, ξύλινα ρόπαλα, βεγγαλικά χειρός, κροτίδες, διάφορα εργαλεία (όπως φτυάρια, σφυριά), δικράνια, κράνη και μεταλλικοί σωλήνες.

Στην απολογία του ο κατηγορούμενος υποστήριξε: «Είχα κλειδιά, ήταν μια μέρα στο χώρο και τα πήρα. Δεν ξέρω ποιοι άλλοι έχουν πρόσβαση στο χώρο ούτε ποιοι έχουν κλειδιά».

Το Δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για πέντε πράξεις και συγκεκριμένα: λειτουργία λέσχης φιλάθλων χωρίς άδεια, κατοχή αντικειμένων που μπορούν να προκαλέσουν βλάβη, κατοχή κροτίδων, παράνομη οπλοκατοχή και αποδοχή προϊόντων εγκλήματος, ενώ δεν έδωσε στην έφεσή του ανασταλτικό αποτέλεσμα.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 3-2-2022 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά