Logo

Θεσσαλονίκη: Στα δικαστήρια οι γονείς του Άλκη και οι δύο φίλοι του που τραυματίστηκαν [βίντεο]



 
 

Στα Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης βρέθηκαν το πρωί της Τρίτης οι γονείς του 19χρονου Άλκη και οι δυο φίλοι του που τραυματίστηκαν κατά τη δολοφονική επίθεση, από χούλιγκαν το ΠΑΟΚ πριν από μια εβδομάδα, στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης.

Όπως έγινε γνωστό, αναμένεται να συναντήσουν την 7η τακτική ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση και διά του ποινικολόγου Αλέξη Κούγια να δηλώσουν παράσταση πολιτικής αγωγής προς υποστήριξη της κατηγορίας.

Μετά την έξοδο από τα ανακριτικά γραφεία ο δικηγόρος της οικογένειας του Άλκη, Αλέξης Κούγιας ανέφερε ότι οι δράστες παρακολουθούσαν την παρέα των νεαρών τη μοιραία νύχτα, πριν τελικά τους επιτεθούν στη συμβολή των οδών Θεοδώρου Γαζή και Νικολάου Πλαστήρα.

 

Γονείς Άλκη: «Να μην ξαναφύγει άδικα ένα νέο παιδί»

Την ανάγκη να μπει τέλος στον κύκλο αίματος και στην οπαδική βία επισήμαναν οι γονείς του 19χρονου Άλκη που έπεσε θύμα δολοφονικής επίθεσης την περασμένη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη.

Όπως ανέφερε ο πατέρας του Άλκη, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ANT1, η οικογένεια θεωρεί πως η «θυσία» του παιδιού της πρέπει να αποτελέσει εφαλτήριο για να ενωθούν οι φίλαθλοι των ομάδων και για να σταματήσει η βία. «Δεν πρέπει να ξεχαστεί το θεμα του Άλκη. Αν ξεχαστεί θα το βρει άλλη οικογένεια μπροστά της. Είναι κρίμα να θρηνούν νέα παιδιά οι οικογένειες», είπε, εκτιμώντας πάντως πως το αίτημα μοιάζει κάπως ουτοπικό.

Η μητέρα του Άλκη, εμφανώς συγκινημένη, ανέφερε από την πλευρά της: «Να μην ξαναφύγει άδικα ένα νέο παιδί, να μην ξαναθρηνήσουν οικογένειες. Εμένα θα μου δώσει ανακούφιση αν συμβεί αυτό».

Για τις αποδοκιμασίες που ακούστηκαν χθες έξω από τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης κατά των συλληφθέντων για την φονική επίθεση, ο πατέρας του Άλκη είπε: «Βγήκε κόσμος να αποδοκιμάσει τους κατηγορούμενους. Δεν είναι σωστές ενέργειες, δεν είναι δείγμα πολιτισμού, προτιμούμε μια σιωπηλή στάση, παρά τις φωνές».

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 8-2-2022 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά