Logo

Δολοφονία στην Κυψέλη: Προφυλακίστηκαν η μητέρα του 7χρονου και ο πρώην σύντροφός της [φωτο]



 
 

Κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας οδηγήθηκαν στον τακτικό ανακριτή η 29χρονη μητέρα και ο σύντροφός της 33 ετών που κατηγορούνται από κοινού για τη δολοφονία του 7χρονου γιού της κατηγορουμένης.

Πολίτες που βρίσκονταν στα Δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων αποδοκίμασαν έντονα τους δύο κατηγορούμενους και επιτέθηκαν λεκτικά εναντίον τους.

Ο 33χρονος κατηγορούμενος στην προανακριτική του απολογία ομολόγησε το έγκλημα που διαπράχθηκε το 2017 αναφέροντας μεταξύ των άλλων «… του έβαλα μονωτική ταινία στο στόμα και του έκλεισα παράλληλα τη μύτη με τα χέρια μου, γιατί ήθελα να το συνετίσω, επειδή έκανε συνεχώς αταξίες. Μόλις κατάλαβα ότι ήταν νεκρό το παιδί έφτιαξα ένα πρόχειρο “τάφο” με τούβλα στο δώμα. Όταν αργότερα μας έκαναν έξωση από το διαμέρισμα έβαλα τα οστά του σε μια εργαλειοθήκη και τα είχα μαζί μου όπου και αν πήγαινα, αφού για ένα διάστημα ήμουν άστεγος...».

Η μητέρα του 7χρονου φέρεται να επιβεβαίωσε τους ισχυρισμούς του συντρόφου της αλλά έπεσε σε αντιφάσεις για το αν ήταν και εκείνη παρούσα στο τραγικό περιστατικό και για το αν προσπάθησε να εμποδίσει το σύντροφό της.

Μετά τις απολογίες τους στον ανακριτή και οι δύο κατηγορούμενοι, με τη σύμφωνη γνώμη και του εισαγγελέα, κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 15-2-2022 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά