Logo

Ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό κατά συρροή σε βάρος του ηθοποιού Λάμπρου Φιλίππου



 
 

Ποινική δίωξη για βιασμό κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση ασκήθηκε από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθήνας σε βάρος του ηθοποιού 5ου κατά σειρά, Λάμπρου Φιλίππου.

Τις μηνύσεις εναντίον του 40χρονου ηθοποιού, που έκανε καριέρα στην Αμερική, έχουν καταθέσει τέσσερις γυναίκες οι οποίες ισχυρίζονται ότι κακοποιήθηκαν σεξουαλικά το διάστημα 2008-2015. Οι δύο μάλιστα από αυτές είναι αδελφές και ανήλικες όταν τελέστηκαν οι φερόμενοι βιασμοί.

Η πρώτη μήνυση είχε κατατεθεί στις 21 Ιουλίου 2021 από μια πολύ γνωστή ηθοποιό, η οποία κάνει καριέρα στο εξωτερικό και την αδελφή της.

Οι δύο γυναίκες υποστηρίζουν ότι το διάστημα 2008-2014 έπεσαν θύματα συστηματικής σεξουαλικής κακοποίησης από τον κατηγορούμενο , με την αδερφή της ηθοποιού, μάλιστα να ισχυρίζεται ότι είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει το 2012 επιχειρώντας να πέσει από το μπαλκόνι, εξαιτίας όσων βίωνε. Οι υπόλοιπες δύο γυναίκες τον έχουν μηνύσει για βιασμό κατ εξακολούθηση.

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης, ο ηθοποιός αρνήθηκε, με τις έγγραφες εξηγήσεις του, όσα του αποδίδονται και ισχυρίστηκε ότι οι καταγγέλλουσες τον είχαν ερωτευτεί και για όλες τις πράξεις που κατηγορείται υπήρξε συναίνεση.

Η υπόθεση έχει ανατεθεί σε τακτικό ανακριτή ο οποίος θα καλέσει τον ηθοποιό για απολογία και θα κριθεί αν προφυλακιστεί ή όχι.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 17-2-2022 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά