Logo

Πέντε γυναίκες μήνυσαν για σεξουαλική κακοποίηση τον πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ



 
 

Ακόμη πέντε γυναίκες στρέφονται εναντίον το πρώην ντράμερ του συγκροτήματος Πυξ Λαξ, Γιώργου Γιαννόπουλου για σεξουαλική κακοποίηση, όταν ήταν ανήλικες.

Στη μηνυτήρια αναφορά, οι γυναίκες καταγγέλλουν τον μουσικό για σεξουαλική κακοποίηση όταν ήταν κάτω των 12 ετών, ενώ αναφέρουν ονόματα και άλλων κοριτσιών, τα οποία αναμένεται να κληθούν στο πλαίσιο της έρευνας που θα διεξαχθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πέντε γυναίκες δεν έχουν σχέση μεταξύ τους και τα περιστατικά που περιγράφουν έχουν συμβεί σε διαφορετικές χρονολογίες και διαφορετικούς τόπους.

Ο δικηγόρος των γυναικών Παναγιώτης Παπαϊωάννου σε δηλώσεις του ανέφερε: «Πρόκειται για την πρώτη μηνυτήρια αναφορά που περιλαμβάνει πέντε επώνυμες καταγγελίες, οι οποίες εκτείνονται σε μεγάλα χρονικά διάστημα και σε διαφορετικούς τόπους. Καταδεικνύεται μια μεθοδολογία παρόμοια, που ποικίλει από θύμα σε θύμα, και φανερώνει ότι ο καταγγελλόμενος είχε βρει τον τρόπο να προσεγγίζει τα θύματά του».

Ο πρώην ντράμερ, ο οποίος δικάζεται σε δεύτερο βαθμό για βιασμό άλλης ανήλικης όταν ήταν 6-8 ετών, έχει ήδη καταδικαστεί πρωτοδίκως σε ποινή κάθειρξης 12 ετών.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 18-2-2022 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά