Logo

Θεσσαλονίκη: Φυλάκιση 2 ετών σε 30χρονο που κρατούσε αιχμάλωτη νεαρή από την Κίνα



 
 

Σε ποινή φυλάκισης 2 ετών με τριετή αναστολή καταδικάστηκε 30χρονος επιχειρηματίας που κρατούσε παράνομα νεαρή από την Κίνα.

Όπως αναφέρει το thesstoday, ο κατηγορούμενος το 2010 έπεισε την παθούσα να έρθει στη Θεσσαλονίκη προσφέροντάς της μια καλή δουλειά με πολύ μεγάλο μισθό. Πράγματι η κοπέλα ήρθε παράνομα στη χώρα μας και ξεκίνησε να εργάζεται στο κατάστημα με λευκά είδη της οικογένειας του κατηγορούμενου.

Ο μεταφορέας της, κράτησε το διαβατήριό της ως μέσο άσκησης πίεσης στον εργοδότη για να λάβει τα χρήματα της μεταφοράς, ποσό που αγγίζει τα 12.000 ευρώ.

«Με κρατούσε αιχμάλωτη στο πατάρι της επιχείρησης» υποστήριξε η ίδια κατά την κατάθεσή της. Η υπόθεση ήρθε στο φως το 2013, ενώ η εισαγγελέας κατά την αγόρευσή της, με γνώμονα την μη ύπαρξη αποδεικτικών στοιχείων για την εργασία της κοπέλας και λαμβάνοντας υπόψιν το γεγονός ότι η ίδια προέβη σε καταγγελία τρία έτη αργότερα πρότεινε την αθώωση του κατηγορουμένου.

Η έδρα ωστόσο αποφάσισε την καταδίκη του κατηγορούμενου με 2 έτη φυλάκισης και 3ετη αναστολή με το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 14-3-2022 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά