Logo

Θάνατος Τζωρτζίνας: Τι κατάθεσε ο Μάνος Δασκαλάκης στην Ανακρίτρια



 
 

Επί τρεις ώρες κατέθεσε σήμερα, Πέμπτη, στην 18η Τακτική Ανακρίτρια Αθηνών ο Μάνος Δασκαλάκης για τις συνθήκες θανάτου της εννιάχρονης κόρης του Τζωρτζίνας.

Ο πατέρας του κοριτσιού εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι ο θάνατος του κοριτσιού οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.

Τόσο κατά την είσοδο όσο και κατά την έξοδο του από τα δικαστήρια ο 30χρονος απέφυγε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση.

Στην κατάθεση του στην Ανακρίτρια, τον συνόδευε ο ένας εκ των δύο δικηγόρων του.

Χθες ο Μάνος Δασκαλάκης είχε προσέλθει και πάλι στο γραφείο της Ανακρίτριας προκειμένου να δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας που έχει απαγγελθεί σε βάρος της συζύγου του, Ρούλας Πισπιρίγκου.

Ο 30χρονος πατέρας των τριών κοριτσιών είχε δηλώσει χθες πως δεν μπορεί να πιστέψει ότι η μητέρα των παιδιών του έχει διαπράξει κάτι τέτοιο.

«Είμαι σοκαρισμένος. Τα στοιχεία όμως είναι αδιάσειστα. Μέχρι τώρα ήταν υπόδειγμα μητέρας μπροστά μας» είπε για τη Ρούλα Πισπιρίγκου για να προσθέσει: «Περιμένουμε να λάμψει η αλήθεια. Περιμένουμε και τα συμπεράσματα των αρχών για τους θανάτους και των άλλων δύο παιδιών. Τόσα χρόνια οι εκθέσεις των ιατροδικαστών απέδιδαν το θάνατο των παιδιών σε παθολογικά αίτια και κυνηγούσαμε να πάρουμε μια απάντηση κυρίως για τη Μαλένα», είπε.

Ο Μ. Δασκαλάκης διέψευσε τα περιστατικά κακοποίησης της 9χρονης κόρης του.

Αύριο, Παρασκευή, έχουν κληθεί να καταθέσουν στην Ανακρίτρια γιατροί και νοσηλευτές των νοσοκομείων όπου νοσηλεύτηκε η Τζωρτζίνα, του Καραμανδάνειου της Πάτρας, του Ωνασείου και του Παίδων «Αγλαϊα Κυριακού» όπου άφησε την τελευταία του πνοή το άτυχο κορίτσι.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 7-4-2022 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά