Logo

Ρόδος: Στη φυλακή 73χρονος για τον βιασμό της ανάπηρης κόρης του



 
 

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Ρόδου.  ένας 73χρονος που ομολόγησε ότι βίασε την 49χρονη, με νοητική στέρηση, κόρη του, στη Ρόδο.

Ο κατηγορούμενος απολογήθηκε για τα αδικήματα του βιασμού κατ' εξακολούθηση, της κατάχρησης ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη κατ’ εξακολούθηση και της γενετήσιας πράξης μεταξύ συγγενών κατ’ εξακολούθηση.

Το rodiaki.gr,  στο σχετικό ρεπορτάζ του επισημαίνει ότι όλα τα  αδικήματα είναι κατ’ εξακολούθηση, παρά το γεγονός ότι προανακριτικά ενώπιον των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, ο 73χρονος παραδέχτηκε την πράξη του, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι έγινε μόνο μία φορά.

Αντιθέτωςη η  49χρονη κοπέλα, φέρεται στην κατάθεσή της να έχει αναφέρει ότι ο πατέρας της είχε έρθει σε ερωτική επαφή μαζί της αρκετές φορές και μάλιστα να έχει δώσει στοιχεία για αυτό.

Πάντως ο 73χρονος έχει δηλώσει μετανιωμένος για την πράξη του, για την οποία, όπως φέρεται να είπε στους αστυνομικούς: «παρασύρθηκα, με έβαλε ο διάβολος», αναφερόμενος στη φορά που τον είδε ο εργαζόμενος και έγινε η σχετική καταγγελία.

Η υπόθεση άρχισε να απασχολεί τις διωκτικές αρχές της περιοχής μας την 1η Μαρτίου 2022 μετά από καταγγελία που έγινε από τον αδελφό της 49χρονης, ο οποίος έχει και τη φροντίδα της και αφού ενημερώθηκε από εργαζόμενο, ο οποίος εκτελώντας την εργασία του φέρεται να έγινε μάρτυρας των όσων γίνονταν στο σπίτι της γυναίκας. Ο εργαζόμενος δήλωσε στον 46χρονο αδελφό ότι το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022 είδε έναν άνδρα να έχει ερωτική επαφή με την 49χρονη, ο οποίος άνδρας νωρίτερα του είχε συστηθεί ως ο πατέρας της.

Στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί περιλαμβάνεται η κατάθεση του εργαζομένου, όπως και του 46χρονου αδελφού, ενώ έχει ζητηθεί και έχει παραδοθεί και ψυχιατρική έκθεση για την κατάσταση της γυναίκας.

Όλα αυτά τα στοιχεία, καθώς και τα λοιπά που έχουν συλλέξει οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, μαζί με την κατάθεση του πατέρα – κατηγορουμένου, αξιολογήθηκαν από τον αρμόδιο Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου, ο οποίος και άσκησε τις διώξεις σε βάρος του 73χρονου πατέρα.

Την υπόθεση για λογαριασμό της οικογένειας της 49χρονης χειρίζεται ο δικηγόρος κ. Βασίλης Μπέης, ο οποίος έχει ήδη δηλώσει υποστήριξη της κατηγορίας σε βάρος του πατέρα - κατηγορουμένου.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 7-4-2022 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά