Logo

Νέα Σμύρνη: Στη φυλακή ο πατέρας που κακοποιούσε βάναυσα τη 10χρονη κόρη του [φωτο]



 
 

Στη φυλακή οδηγήθηκε αμέσως μετά την ομολογία του, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο 47χρονος Ρουμανικής καταγωγής που κατηγορείται ότι βίαζε και κακοποιούσε τη 10χρονη κόρη του, στο σπίτι τους στη Νέα Σμύρνη.

Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τα κακουργήματα της έκθεσης ανηλίκου και της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.

Τις καταγγελίες κατά του 47χρονου έκανε πρόσωπο του περιβάλλοντός του στο Τμήμα Ασφαλείας Νέας Σμύρνης και στη συνέχει ο φάκελος διαβιβάστηκε στο Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας Ομονοίας.

Το 10χρονο κορίτσι είχε εγκαταλείψει η μητέρα του και μεγάλωνε με τον 47χρονο ο οποίος ήταν σεσημασμένος για κλοπές και κυκλώματα παρεμπορίου.

«Ο μπαμπάς φοβάται τη νύχτα και με φωνάζει στο κρεβάτι του και μου κάνει κακά πράγματα…» είπε σύμφωνα με πληροφορίες στους αστυνομικούς οι οποίοι τη μετέφεραν στο νοσοκομείο “Παίδων”, για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Στη συνέχεια το κοριτσάκι θα μεταφερθεί στο χαμόγελο του παιδιού αφού έχουν κινηθεί οι διαδικασίες για την αφαίρεση της επιμέλειας από τον πατέρα της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εισαγγελέας διερευνά στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης και ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες των δασκάλων του σχολείου που πήγαινε η 10χρονη.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 8-4-2022 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά