Logo

Διεκόπη για τις 17 Μαΐου η δίκη του πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ που κατηγορείται για αποπλάνηση ανήλικης



 
 

Στις 17 Μαΐου θα συνεχιστεί η κατ’ έφεση δίκη του πρώην ντράμερ  του συγκροτήματος Πυξ Λαξ, Γιώργου Γιαννόπουλου που κατηγορείται για αποπλάνηση παιδιού που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη.

Πρωτόδικα, στον κατηγορούμενο είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης 12 ετών με αναστολή, ενώ του είχε επιβληθεί η υποχρέωση να εμφανίζεται δυο φορές το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του και του είχε απαγορευθεί η έξοδος από τη χώρα.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο 70χρονος σήμερα ντράμερ αποπλανούσε ένα 6χρονο κορίτσι στο σπίτι του στον Ωρωπό, από τον Σεπτέμβριο του 2011 μέχρι και τον Μάιο του 2013.

Σημειώνεται ότι πριν από λίγες μέρες, η εισαγγελία είχε ασκήσει και νέα ποινική δίωξη σε βάρος του κατηγορούμενου μετά από σχετική μήνυση πέντε κοριτσιών που τον κατήγγειλαν για σεξουαλική παρενόχληση.

Συγκεκριμένα, ασκήθηκε σε βάρος του ποινική δίωξη για τα αδικήματα:

-της γενετήσιας πράξης με ανήλικους μη συμπληρώσαντες τα 12 έτη και συμπληρώσαντες τα 12 έτη άπαξ κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, και

-της κατάχρησης ανηλίκων μη συμπληρωσάντων τα 14 έτη άπαξ κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Η δικογραφία έχει διαβιβαστεί σε ανακριτή, ο οποίος θα καλέσει τον κατηγορούμενο σε απολογία. Οι πράξεις σε βάρος των πέντε κοριτσιών φέρονται να έχουν τελεστεί το διάστημα 2007 – 2013.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 11-4-2022 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά