Logo

Υπόθεση Ρούλας Πισπιρίγκου: Οι εισαγγελείς ζητούν νέες ιατροδικαστικές εκθέσεις για τον θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας



 
 

Τη σύνταξη νέων ιατροδικαστικών εκθέσεων για τον θάνατο της 3,5 ετών Μαλένας, που πέθανε τον Ιούλιο του 2019 και της μόλις 6 μηνών Ίριδας, που έφυγε από τη ζωή τον Μάρτιο του 2020, ζήτησαν οι εισαγγελείς Αντώνης Ελευθεριάνος και Απόστολος Ανδρέου που χειρίζονται τις σχετικές δικογραφίες.

Η εντολές των εισαγγελικών λειτουργών δόθηκαν προκειμένου να εξακριβωθούν, μετά και τα νέα δεδομένα, οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έφυγαν από τη ζωή τα δύο κοριτσάκια μέσα σε διάστημα 20 μηνών, προκειμένου να εξεταστούν όλα τα δεδομένα και φυσικά το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Παράλληλα, οι εισαγγελείς περιμένουν να τους διαβιβαστούν οι πλήρεις ιατρικοί φάκελοι, οι διαγνώσεις των θεραπόντων γιατρών  και τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες είχε υποβληθεί η άτυχη Μαλένα, ο θάνατος  της οποίας είχε αποδοθεί σε ηπατική ανεπάρκεια.

Για την Ίριδα, η οποία πέθανε στο σπίτι του ζευγαριού, στην Πάτρα, θα αναζητηθούν οι κλήσεις στο ΕΚΑΒ για τη διακομιδή της όπως και τα σχετικά έγγραφα του νοσοκομείου στο οποίο μεταφέρθηκε.

Οι δύο εισαγγελείς θα ξεκινήσουν νέο γύρο καταθέσεων καλώντας και πάλι όλα τα πρόσωπα που έχουν εξεταστεί από την Αστυνομία ως μάρτυρες, ανάμεσά τους γιατροί και νοσηλευτές. Στη συνέχεια, θα κληθούν τα άτομα από το συγγενικό περιβάλλον του ζευγαριού.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 11-4-2022 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά