Logo

Μένιος Φουρθιώτης: Αθώος λόγω αμφιβολιών για κλοπή σε βάρος της Τζούλιας Αλεξανδράτου



 
 

Το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας κήρυξε την Τρίτη αθώο, λόγω αμφιβολιών, τον Μένιο Φορθιώτη για την υπόθεση της αντιδικίας του με την Τζούλια Αλεξανδράτου. 

Ο παρουσιαστής αντιμετώπιζε την κατηγορία της κλοπής ποσού ύψους 200.000 ευρώ, που είχε λάβει ως αμοιβή για το περιβόητο ροζ dvd. 

Το δικαστήριο, συγκεκριμένα, υιοθέτησε την εισαγγελική πρόταση και έκρινε  αθώο λόγω αμφιβολιών το Μένιο Φθουρθιώτη για διακεκριμένη κλοπή σε βαθμό κακουργήματος.

Η εισαγγελέας της έδρας στην πρότασή της τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι:  «Δεν αποδείχθηκε πλήρως η ενοχή Φουρθιώτη. Δεν τον είδε κανείς να μπαίνει στο σπίτι, δεν υπήρξαν αποτυπώματα. Είναι ο λόγος του απέναντι στο λόγο της κ. Αλεξανδράτου. Μπαινόβγαιναν διάφοροι στο σπίτι της πολιτικώς ενάγουσας. Δεν προέκυψε ότι είχε κίνητρο να την κλέψει. Φρονώ ότι πρέπει να τον απαλλάξετε λόγω αμφιβολιών λόγω έλλειψης στοιχείων που να καταδεικνύουν την ενοχή του».

Η δίκη διεξήχθη με την παρουσία του Μένιου Φουρθιώτη, ο οποίος εμφανίστηκε στη δικαστική αίθουσα με πατερίτσες, προκειμένου να παρακολουθήσει τη διαδικασία και να απολογηθεί για τα όσα του καταλόγιζε με μήνυσή της η πρώην συνεργάτιδά του, Τζούλια Αλεξανδράτου,

Με βάση την κατηγορία, ο Μένιος Φουρθιώτης ήταν ν ο αυτουργός της κλοπής των χρημάτων μέσα από το σπίτι της το 2010 και συγκεκριμένα από χρηματοκιβώτιό της.

Όπως υποστήριξε ο ίδιος ο Μένιος Φουρθιώτης, μετά τη διακοπή  της επαγγελματικής τους συνεργασίας από την 1η Σεπτεμβρίου του 2010 , δεν είχε σχέσεις με τη Τζούλια Αλεξανδράτου, ενώ αρνήθηκε πως διέμενε σπίτι της, ότι είχε κλειδιά από αυτό ή ότι γνώριζε τους κωδικούς του χρηματοκιβωτίου όπως η μηνύτρια διατείνεται.

Ο Μένιος Φουρθιώτης επέμεινε στους ισχυρισμούς του και κατά την κατ' αντιπαράσταση εξέτασή του με τη Τζούλια Αλεξανδράτου, η οποία συνέχιζε να υποστηρίζει πως ο κατηγορούμενος ήταν εκείνος που απομάκρυνε τα χρήματα από το χρηματοκιβώτιο, καθώς και ότι είχε πρόσβαση σε αυτό.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 3-5-2022 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά