Logo

Διακοπή για τις 7 Ιουνίου στη δίκη του αντιεμβολιαστή δικηγόρου, Νίκου Αντωνιάδη



 
 

To Β’ Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων της Αθήνας διέκοψε για τις 7 Ιουνίου τη δίκη του αντιεμβολιαστή δικηγόρου, Νίκου Αντωνιάδη, που κατηγορείται, για διασπορά ψευδών ειδήσεων.

Το δικαστήριο αποφάσισε τη διακοπή της συνεδρίασης, προκειμένου να απφανθεί μέχρι τότε  εάν θα γίνει δεκτή η αίτηση εξαίρεσης, που υπέβαλλε ο κατηγορούμενος δικηγόρος εναντίον ενός εκ των δικαστών της έδρας.

Πρόκειται για τον πρώην ανακριτή της Siemens Nίκο Ζαγοριανό, με τον οποίον, όπως ακούστηκε στο δικαστήριο ο δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης είχε αντιδικία, στο παρελθόν, με υποβολή μηνύσεων.

Ο εισαγγελέας της έδρας κ. Σπηλιόπουλος πρότεινε να απορριφθεί η αίτηση εξαίρεσης.

Από την πλευρά του ο δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης, ο οποίος δικάζεται, για όσα διέδιδε μέσω διαδικτύου για την covid 19, ζήτησε την εξαίρεση του δικαστή, επισημαίνοντας ότι θα έπρεπε να ζητήσει ο ίδιος να απέχει, αφού εκκρεμεί μεταξύ τους αντιδικία, γεγονός που εγείρει υπόνοιες μεροληψίας.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στο δικαστήριο δεν εμφανίστηκε ούτε  και ο μοναδικός μάρτυρας κατηγορίας - αστυνομικός, επικαλούμενος πρόβλημα υγείας.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 4-5-2022 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά