Logo

Δολοφονία Καρολάιν: Την ενοχή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου χωρίς ελαφρυντικά πρότεινε η εισαγγελέας



 
 

Καταπέλτης ήταν στην αγόρευσή της η εισαγγελέας Ευγενία Σταθουλοπούλου ζητώντας να κηρυχθεί ένοχος ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος για τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν Κράουτς, στα Γλυκά Νερά.

Στην πρότασή της υποστήριξε ότι σκότωσε την Καρολάιν ενώ βρισκόταν σε ήρεμη κατάσταση και για αυτό ζήτησε από το Δικαστήριο να μην αναγνωρίσει στον κατηγορούμενο ελαφρυντικά.

Η εισαγγελέας υποστήριξε ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ενήργησε με άμεσο δόλο και δεν λειτούργησε καμία αναστολή.

Χαρακτήρισε μάλιστα παιδαριώδη το υπερασπιστικό του επιχείρημα ότι δεν είχε πρόθεση να δολοφονήσει την Καρολάιν, αφού όταν διαπίστωσε ότι η σύζυγός του ήταν νεκρή έβαλε το παιδί πάνω της. Είχε σημασία για εκείνον το μωρό να μπει στη σκηνή του εγκλήματος επειδή ήξερε ότι η Αστυνομία θα ασχολείτο με το παιδί και όχι με εκείνον.

Η βία στην Καρολάιν ήταν εμφανής γιατί είχε παραμορφώσει το πρόσωπό της. Η Λυδία ήρθε με το σοκ της αμετάκλητης απώλειας και είναι βέβαιο ότι θα εγγραφεί ως τραύμα στο υποσυνείδητο του παιδιού.

Ο κατηγορούμενος έκανε τη σκηνογραφία του εγκλήματος και χρησιμοποίησε το θύμα και το παιδί ως ανθρώπινα εργαλεία.

Αναφερόμενη στην πρότασή της η εισαγγελική λειτουργός στη θανάτωση του σκύλου υποστήριξε ότι ο κατηγορούμενος προέβη σε αυτή την ενέργεια για να προκαλέσει συγκινησιακή φόρτιση και είναι ένα από τα ζητήματα που “πρόδωσαν” την ενοχή του από την πρώτη στιγμή.

Ακόμη η εισαγγελέας υποστήριξε ότι με την απολογία του ο κατηγορούμενος έδειξε πόσο μεγάλο ήταν το εγώ του και την ανάγκη του να είναι ο κυρίαρχος των πραγμάτων.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 16-5-2022 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά