Logo

Υπόθεση Πισπιρίγκου: Σε ασφυξία οφείλεται ο θάνατος της Μαλένας και της Ίριδας - Το πόρισμα των ιατροδικαστών [βίντεο]



 
 

Σε ασφυξία που προκλήθηκε από ανθρώπινο παράγοντα και όχι σε παθολογικά αίτια οφείλεται ο θάνατος των δύο πρώτων παιδιών της οικογένειας Πισπιρίγκου-Δασκαλάκη.

Στο συμπέρασμα αυτό καταλήγει το πόρισμα του προϊσταμένου της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών, Νίκου Καρακούκη και του ιατροδικαστή της ίδιας Υπηρεσίας, Νίκου Καλόγρηα το οποίο παραδόθηκε σήμερα στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής που διενεργεί την ανάκριση.

Υπενθυμίζεται ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι ήδη προφυλακισμένη για το θάνατο του τρίτου παιδιού της, της 9χρονης Τζωρτζίνας, που σύμφωνα με την κατηγορία οφείλεται στη χορήγηση υπερβολικής δόσης κεταμίνης.

Το πόρισμα Καρακούκη - Καλόγρηα βασίζεται στις εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν εκ νέου όπως οι δείκτες ασφυξίας που εντοπίστηκαν από τον ιστολογικό επανέλεγχο αλλά και το πανάκι που βρέθηκε στην κούνια της Ίριδας και τα εγκληματολογικά εργαστήρια απέδειξαν ότι οι σταγόνες που είχε ήταν διάσπαρτες οροαιματηρές κηλίδες που προκλήθηκαν από έντονη πνευμονορραγία.

Μετά από τις εξελίξεις αυτές αναμένεται να κληθούν για να καταθέσουν η μητέρα και η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, ενώ ήδη εξετάστηκε ο πρώην σύζυγός της και πατέρας των παιδιών, Μάνος Δασκαλάκης.

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 20-6-2022 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά