Logo

Στον «αέρα» η μεγάλη δίκη της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λέσβου-Λήμνου: Τέθηκε σε αργία μέλος της σύνθεσης πριν την απόφαση



 
 

Σε εξάμηνη αργία τέθηκε ένα από τα μέλη της σύνθεσης του Τριμελούς  Εφετείου Κακουργημάτων Βορείου Αιγαίου που δίκαζε την υπόθεση της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λέσβου Λήμνου.

Συνέπεια  της απόφασης  να τεθεί σε αργία ένας εκ των δικαστών είναι μα τιναχθεί στον  «αέρα» η μεγάλη δίκη της Συνεταιριστικής Τράπεζας, καθώς πρακτικά ακυρώνεται όλη η μέχρι τώρα διαδικασία.

Την είδηση αναδεικνύει η ιστοσελίδα stonisi.gr,  ποιυ τονίζει ότι μετά από αυτή την εξέλιξη θα πρέπει  να προσδιοριστεί νέα ημερομηνία εκδίκασης της υπόθεσης, πιθανότατα για το νέο έτος, με τη δίκη να πρέπει να επαναληφθεί από την αρχή. 

Είναι εντυπωσιακό πως η απόφαση να τεθεί σε αργία ένα μέλος της σύνθεσης του δικαστηρίου λήφθηκε λίγο πριν το δικαστήριο προχωρήσει στην έκδοση της πρωτόδικης απόφασης.

Υπενθυμίζεται ότι οι κατηγορούμενοι στην υπόθεση είναι 47 άτομα,.

Αυτό που πρέπει να επισημανθεί είναι ότι  λέον είναι πολύ κοντά το όριο της παραγραφής των αδικημάτων που περιλαμβάνονται στο κατηγορητήριο, καθώς οι σημαντικότερες αξιόποινες πράξεις που αποδίδονται στους κατηγορούμενους φέρονται να τελέστηκαν από το  2004.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 23-7-2022 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά