Logo

Η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου για την απόπειρα δολοφονίας της Τζωρτζίνας [βίντεο+φωτο]



 
 

Το πρωί της Δευτέρας, η Ρούλα Πισπιρίγκου οδηγήθηκε ενώπιον της ανακρίτριας προκειμένου να απολογηθεί για τη νέα ποινική δίωξη που έχει ασκηθεί σε βάρος της και αφορά το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη.

Η πράξη, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, φέρεται να τελέστηκε μέσα στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο της Πάτρας τον Απρίλιο του 2021.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου φέρεται συγκεκριμένα ότι με την πράξη της οδήγησε στο να αποκτήσει μη αναστρέψιμη βλάβη με τετραπληγία, το 9χρονο παιδί. Κατά τον εισαγγελέα φέρεται να είχε ανθρωποκτόνο δόλο, ο οποίος δεν πραγματώθηκε χάρη στις προσπάθειες των γιατρών 

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για το δεύτερο κακούργημα που αντιμετωπίζει η 33χρονη, καθώς είναι ήδη προφυλακισμένη για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση με θύμα την κόρη της Τζωρτζίνα, ενώ έχει ήδη δώσει εξηγήσεις, ως ύποπτη, για την πράξη της ανθρωποκτονίας από πρόθεση με θύματα τις δύο μικρότερες θυγατέρες της, Μαλίνα και Ίριδα Δασκαλάκη. 

Κατά την απολογία της η Ρούλα Πισπιρίγκου καλείται να δώσει  απαντήσεις στην 18η τακτική ανακρίτρια, Χριστίνα Σαλάππα σε ερωτήσεις σχετικές με το αν αποπειράθηκε να κόψει το νήμα της ζωής της Τζωρτζίνας τον Απρίλιο του 2021,  όταν το παιδί νοσηλευόταν, χωρίς παθολογικά ευρήματα, στο «Καραμανδάνειο» της Πάτρας, προκειμένου να πείσει ότι είναι αθώα, όπως η ίδια ισχυρίζεται. 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 25-7-2022 από directNEWS.gr 


Τελευταία Δικαστικά