Logo

Θεσσαλονίκη: Βίασε τη μητέρα του πριν τη δολοφονήσει!



 
 

Ο 59χρονος που σκότωσε την 84χρονη μητέρα του στο Ξηροχώρι Θεσσαλονίκης, φέρεται ότι την βίασε λίγες ώρες πριν διαπράξει το έγκλημα.

Σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα στο θύμα εκτός από τα θανατηφόρα χτυπήματα εντοπίστηκαν και κακώσεις που προέρχονται από ασελγείς πράξεις.

Επίσης, από καταθέσεις που συγκέντρωσε η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, φαίνεται ότι ο κατηγορούμενος είχε προβεί κατ’ επανάληψη σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ηλικιωμένης μητέρας του και γι’ αυτό τον λόγο ασκήθηκε σε βάρος του επιπλέον ποινική δίωξη για βιασμό, κατ’ εξακολούθηση.

Μετά την απολογία του ο 59χρονος που έχει ιστορικό ψυχικής ασθένειας και εξάρτησης από το αλκοόλ κρίθηκε προφυλακιστέος, ενώ αρνήθηκε την πράξη του βιασμού.

Ο συνήγορός του ζήτησε την διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης αίτημα το οποίο έγινε δεκτό.

Τη σορό της άτυχης 84χρονης είχε εντοπίσει ο αδελφός του κατηγορούμενου. Το θύμα έφερε θλαστικές κακώσεις στο πρόσωπο, όπως επίσης στη δεξιά τραχηλική και στερνική χώρα, αλλά και τραύμα στην αριστερή μετωπιαία περιοχή. Τα περισσότερα χτυπήματα φαίνεται πως έγιναν με τα χέρια, ενώ βρέθηκε και τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα με σπασμένο μπουκάλι. Σύμφωνα με την ιατροδικαστή που διενήργησε τη νεκροψία – νεκροτομή, στο τέλος ο δράστης φέρεται να στραγγάλισε το θύμα του.

Ο συνήγορός του, σε δήλωσή του, έκανε λόγο για «οικογενειακή τραγωδία», από την οποία «έλαμψαν διά της απουσίας τους οι κοινωνικές δομές της χώρας».

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 29-7-2022 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά