Logo

Χάρι Μαγκουάιρ: Τον Ιούνιο του 2023 στη Σύρο η έφεση του άσου της Μanchester Utd για τον καβγά στη Μύκονο [φωτο]



 
 

Στις 7 Ιουνίου 2023 προσδιορίστηκε να εκδικαστεί στα δικαστήρια της Σύρου η έφεση του αμυντικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Εθνικής Αγγλίας, Χάρι Μαγκουάιρ,  για τον καβγά που έλαβε χώρα τον Αύγουστο του 2020 στη Μύκονο, ενώ βρισκόταν σε διακοπές.

Ο Χάρι Μαγκουάιρ ενεπλάκη σε επεισόδιο με την αστυνομία στη Μύκονο τον Αύγουστο του 2020.

Ο διεθνής Άγγλος ποδοσφαιριστής και ο αδελφός του Τζο, πρωτοδίκως κρίθηκαν ένοχοι για επίθεση σε αστυνομικό και απόπειρα δωροδοκίας και τους επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 21 μηνών και 10 ημερών με αναστολή.

Ο 29χρονος, ωστόσο. παρά την καταδίκη του υποστήριζε ότι είναι αθώος 

Ο Μαγκουάιρ δήλωσε τότε: “Έχω δώσει εντολή στη νομική μου ομάδα να ενημερώσει άμεσα τα δικαστήρια ότι θα ασκήσουμε έφεση. Παραμένω σίγουρος όσον αφορά την αθωότητά μας σε αυτό το θέμα. Αν μη τι άλλο, εγώ, η οικογένειά μου και οι φίλοι μου είμαστε τα θύματα”.

Η Sun σχολιάζει ότι ο προσδιορισμός της ημερομηνίας της δευτεροβάθμιας δίκης αφήνει τον ποδοσφαιριστή ελεύθερο να επικεντρωθεί στην αγωνιστική σεζόν της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθώς και στο Μουντιάλ στο Κατάρ αυτό τον χειμώνα. 

Σημειώνει, ωστόσο, ότι θα πρέπει να περιμένει σχεδόν τρία χρόνια για να "καθαρίσει" το όνομά του. 

Η Βρετανική εφημερίδα αναφέρει ότι ο Χάρι Μαγκουάιρ και ο αδελφός του ενεπλάκησαν στον καβγά αφού δύο άνδρες φέρονται να προσπάθησαν να χορηγήσουν στην αδελφή τους Daisy ένα φάρμακο βιασμού κατά τη διάρκεια του ραντεβού.

Η Daisy κατέρρευσε, προκαλώντας καβγά και η αστυνομία έσπευσε στο σημείο.

Ο Μαγκουάιρ είχε αποσυρθεί από την αποστολή της Αγγλίας του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ αμέσως μετά την καταδίκη του, αλλά γρήγορα κέρδισε ξανά τη θέση του στην ομάδα.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 31-7-2022 από directNEWS.gr 


Τελευταία Δικαστικά