Logo

Βόλος: Καταδίκη 52χρονης που επιτέθηκε στον σύντροφό της και σε αστυνομικούς που πήγαν να τη συλλάβουν



 
 

Θύμα ξυλοδαρμού από τη σύντροφό του υποστηρίξε ότι έπεσε ένας 73χρονος στον Βόλο..Ο άνδρας υπέβαλε μήνυση σε βάρος της 52χρονης γυναίκας που συνελήφθη.

Μάλιστα, η σύλληψη ήταν επεισοδιακή, καθώς χριάστηκε να επέμβουν  πέντε αστυνομικοί  για να καταφέρουν να  ακινητοποιήσουν τη γυναίκα. 

Σύμφωνα με το magnesianews.gr,  όταν ο άνδρας  κάλεσε την άμεση δράση, η 52χρονη  δεν δίστασε να βρίσει και να κλωτσήσει τους αστυνομικούς, σε μια προσπάθεια να αποφύγει την σύλληψή της.

Για να ηρεμήσει η γυναία, η οποία φαινόταν να βρίσκεται εκτός εαυτούθ,  επενέβησαν τέσσερις άνδρες και μία γυναίκα αστυνομικός 

Όλα έγιναν το απόγευμα της Πέμπτης σε οικία στο Βόλο, όταν ένα ζευγάρι, που γνωρίστηκε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έμενε κάτω από την ίδια στέγη, μαζί με τον 15χρονο γιο της 52χρονης, λογομάχησαν και δεν άργησαν « να ανάψουν τα αίματα».

Η δράστιδα φέρεται να κλώτσησε τον σύντροφό της στην ευαίσθητη περιοχή, τον χτύπησε στα χέρια και τον θώρακα, ενώ τα έκανε «γης μαδιάμ» και μέσα στο σπίτι.

Ο 73χρονος έσπευσε να καλέσει την αστυνομία, με τους αστυνομικούς να μην ξεφεύγουν από τη μήνιν της δράστιδας, που τους επιτέθηκε με βρισιές και κλωτσιές.

Η γυναίκα, μετά από μήνυση που κατέθεσε ο σύντροφός της οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου και παραπέμφθηκε στο στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο. που την έκρινε ένοχη για ενδοοικογενειακή απειλή και παράνομη βία και την καταδίκασε  σε ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών, με αναστολή και δικαίωμα έφεσης, την οποία άσκησε η καταδικασθείσα.

Της ζήτησε να χωρίσουν

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο διαπληκτισμός  ξεκίνησε μεταξύ τους, όταν εκείνος της ζήτησε να χωρίσουν με πληροφορίες να αναφέρουν ότι εκείνη ζήτησε χρήματα για να αποχωρήσει από το σπίτι, με τον 73χρονο να της λέει ότι μπορεί να της δώσει 1.000€, από τα 20.000 που εκείνη ζητούσε.

Σύμφωνα με το  e-thessalia.gr.κατά την απολογία της η γυναίκα υποστήριξε, μεταξύ άλλων,, πως ο 73χρονος είναι «τρυφερός άνδρας», ενώ για τον εαυτό της φέρεται να είπε πως «κάποιες φορές είναι επιθετική και κάποιες τρυφερή».

Παράλληλα, όπως γράφει πάντα το ίδιο μέσο, η 52χρονη φέρεται να ζήτησε επίμονα από τον 73χρονο 20.000 ευρώ και εκείνος της έδωσε 1.000, προκειμένου να εκδώσει εισιτήριο, για να φύγει.

Επίσης στην απολογία της φέρεται να αρνήθηκε ότι χτύπησε τον σύντροφό της, με τον οποίο συζούν και φέρεται να υποστήριξε ότι αυτός τη χτύπησε και αυτή προσπάθησε να αμυνθεί.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 13-8-2022 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά