Logo

Άρτα: Ο διάλογος πριν την άγρια δολοφονία του 75χρονου και τα ερωτήματα για τον καθ' ομολογία δράστη



 
 

Στο φως έρχονται νέα στοιχεία για την σκηνή του  άγριου φονικού στο Ασπροχώρι Άρτας, όπου ο 29χρονος δράστης πυροβόλησε και σκότωσε τον 75χρονο πρώην πεθερό του μέσα στην αυλή του σπιτιού του. 

Ο κατηγορούμενος καλείται την Τετάρτη, ημέρα για την οποία έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή, να απαντήσει σε κρίσιμα ερωτήματα για την ανάκριση και για τα αδικήματα που αντιμετωπίζει της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της απόπειρας ανθρωποκτονίας. 

Από το συναινετικό διαζύγιο στον καυγά που οδήγησε στο έγκλημα 

Ο 29χρονος και η σύζυγός του στις  2 Αυγούστου  του πήραν συναινετικό διαζύγιο μετά από δύο χρόνια γάμμου. 

Όπως είχε συμφωνηθεί ο πατέρας θα έβλεπε το παιδί τους κάθε Τρίτη και Πέμπτη με τον όρο να μην είναι παρών στις συναντήσεις με το γιο του ο πρώην παιθερός του. Στη συμφωνία οριζόταν πως θα έβλεπε το αγοράκι είτε σε δωμάτιο του σπιτιού είτε στην αυλή.

Όπως μεταδίδει το  STAR, o 29χρονος πήγε στο σπίτι της πρώην συζύγου του, χωρίς να την έχει ειδοποιήσει για την ώρα, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει ένας καυγάς μεταξύ τους. Ο κατηγορούμενος ζήτησε να δει το παιδί και εκείνη τον ρώτησε: «Γιατί δεν ειδοποίησες για την ώρα που θα ερχόσουν;».

Ο δράστης αντέδρασε έντονα στην ερώτηση και εκεί ξέσπασε καυγάς ανάμεσα στο πρώην ζεύγος. Τότε βγήκε ο πρώην πεθερός του και έγινε το κακό, αφού πρώτα ο 29χρονος είχε πάει και είχε πάρει το όπλο από το αυτοκίνητο.

«Πήγε να με χτυπήσει με το όπλο και μπήκε μπροστά ο πατέρας μου» υποστήριξε για τη στιγμή της δολοφονίας στην κατάθεσή της, η πρώην σύζυγος του 29χρονου δράστη. Από την άλλη, ο 29χρονος επιμένει πως δεν πυροβόλησε εναντίον της.

Ο κατηγορούμενος κατά την απολογία του την Τετάρτη στον ανακριτή Άρτας θα πρέπει να απαντήσει γιατί, ενώ είχε πάει να επισκεφτεί το παιδί του είχε μαζί του οπλο, αν πυροβόλησε ή όχι κατά της πρώην συζύγου του, καθώς και που και γιατί το πέταξε μετά το έγκλημα. 

.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 15-8-2022 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά