Logo

Βόλος: Εισέβαλε σε πάρτι και χτύπησε την ανήλικη κόρη του - Παρέμβαση εισαγγελέα



 
 

Ένα κορίτσι 16 ετών από το Βόλο κατήγγειλε τον πατέρα της για βίαιη συμπεριφορά στην ίδια και στη μητέρα της. Όπως υποστήριξε το τελευταία περιστατικό βιαιότητας  ήταν η εισβολή του πατέρα της σε πάρτι όπου χτύπησε την ίδια και επιτέθηκε λεκτικά στην 17χρονη φίλη της.

Για την υπόθεση παρενέβη εισαγγελέας, που διέταξε τη διεξαγωγή έρευνας.

Ειδικότερα, όπως μεταδίδει το gegonota.news, η 16χρονη είχε πάει μαζί με μία φίλη της σε πάρτι γενεθλίων που διοργανώθηκε σε παραλιακό χώρο στον Βόλο όπου ξαφνικά εμφανίστηκε ο πατέρας της.

Όπως υποστήριξε η ανήλικη ο 41χρονος άρχισε να την εξυβρίζει και να επιτίθεται λεκτικά και στην 17χρονη φίλη της. Στη συνέχεια την έσπρωξε στο αυτοκίνητο ενώ ταυτόχρονα την χτυπούσε. Την επόμενη ημέρα έγινε καταγγελία στην αστυνομία -και από τα δύο κορίτσια- για τη βία που υπέστησαν.

Η 16χρονη κατήγγειλε, επίσης, ότι ο πατέρας της είναι βίαιος απέναντι στην μητέρα της και την ίδια, αλλά από φόβο δεν τον είχαν καταγγείλει.

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης και ζήτησε να διερευνηθεί αν τελέστηκαν τα αδικήματα της σωματικής βλάβης κατά αδύναμων ατόμων και εν προκειμένω της 16χρονης και της μητέρας της, της απλής σωματικής βλάβης κατά της 17χρονης και της εξύβρισης κατά συρροή.

Επίσης, ζήτησε να διερευνηθεί αν υπάρχουν άλλες αξιόποινες πράξεις και να διεξαχθεί κοινωνική έρευνα για το εάν οι συνθήκες διαβίωσης της 16χρονης και της μητέρας της είναι υγιείς.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 20-8-2022 από directNEWS.gr 


Τελευταία Δικαστικά