Logo

Κορινθία: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο πατέρας της 6χρονης [βίντεο]



 
 

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέρθηκε μετά την απολογία του, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο πατέρας της 6χρονης, η οποία ανασύρθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας νεκρή από τη θαλάσσια περιοχή Καλαμάκι στα Ίσθμια και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για θανατηφόρα έκθεση ανήλικου σε κίνδυνο.

Στον κατηγορούμενο επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της εμφάανισής του στο αστυνομικό τμήμα των Αγίων Θεοδώρων μία φορά το μήνα.

Ωστόσο, σε δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό ο συνδικαλιστής αστυνομικός Σταύρος Μπαλάσκας έδωσε μία άλλη διάσταση στην υπόθεση, κάνοντας λόγο για υποψίες περί εγκληματικής ενέργειας. «Υπάρχουν ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια» δήλωσε στον ΣΚΑΪ, προσθέτοντας ότι έχει ανοίξει η δικογραφία για την υπόθεση και γίνεται σοβαρό προανακριτικό έργο από τις αρχές. «Όλα ακόμα είναι στο επίπεδο υποψίας» ανέφερε, αλλά εκτίμησε πως μέσα στις επόμενες τρεις ημέρες ίσως υπάρξουν «απτές αποδείξεις» ώστε να κλείσει ο φάκελος και να υποβληθεί στην αρμόδια εισαγγελία. Μιλώντας στην ΕΡΤ επανέλαβε τις εκτιμήσεις αυτές, επικαλούμενος πληροφορίες που θέλουν το παιδί να ήταν φαγωμένο και να φορούσε τα ρούχα του, όταν εντοπίστηκε κάτω από μία βάρκα, 9 με 10 μέτρα από την ακτή. 

Υπενθυμίζεται ότι  ο ίδιος ο πατέρας υποστήριξε πως είχε φορέσει σωσίβιο στο παιδί του. Όταν εκείνο γλίστρησε από το σωσίβιο και άρχισε να βυθίζεται σε βάθος έξι μέτρων, όπως είπε, δεν μπόρεσε να βουτήξει για να το σώσει, γιατί αντιμετωπίζει προβλήματα με το αναπνευστικό του και βγήκε στην παραλία για να ζητήσει βοήθεια.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 24-8-2022 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά