Logo

Δολοφονία εργολάβου: Στην ανακρίτρια Ρόδου ο ξενοδόχος και ο γιος του - Κρίθηκαν προφυλακιστέοι [βίντεο+φωτο]



 
 

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας οδηγήθηκαν το πρωί του Σαββάτου στο Δικαστικό Μέγαρο Ρόδου οι οι δύο καθ' ομολογία δράστες της δολοφονίας τγου 46χρονου εργολάβου,αλβανικής καταγωγής.

Από το πρωί έξω από τα δικαστήρια βρίσκονταν συγκεντρωμένοι συγγενείς, φίλοι και γενικότερα ομοεθνείς του θύματος, οι οποίοι αποδοκίμασαν τους δύο κατηγορούμενους. Συγκεκριμένα, οι συγκεντρωμένοι, σύμφωνα με το dimokratiki.gr, εξύβριζαν εξαγριωμένοι τους δύο καθ' ομολογία δράστες και ζητούσαν «να σαπίσουν στη φυλακή».

Τα πνεύματα προσπάθησε να κατευνάσει ο διοικητής της Α’ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου κ. Καζαμίας, ενώ μεγάλη αστυνομική δύναμη βρίσκεται στο χώρο για να αποφευχθούν επεισόδια.

Σε βάρος τους έχει ασκηθεί από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου, ποινική δίωξη  για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, κατά συναυτουργία.

Οι δυο  κατηγορούμενοι φέρονται φέρεται  να αποδίδουν το θάνατο του 46χρονου σε ατύχημα, στο πλαίσιο άμυνας. Ο ιατροδικαστής Ρόδου, Παναγιώτης Κοτρέτσος, αποδίδει τον θάνατο σε δυο κτυπήματα στο κεφάλι.

Να σημειωθεί ότι ο 46χρονος Αλβανός εργολάβος, Τζάνη Τοπάλυ,  είχε εξαφανιστεί από τις 28 Αυγούστου. Το πτώμα του 46χρονου βρέθηκε σε όχθη χειμάρρου μετά από υπόδειξη του  53χρονου ξενοδόχου

Κρίθηκαν προφυλακοιστέοι

Μετά τις απολογίες τους οι κατηγορούμενοι με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκαν προφυλακιστέοι.

 

 

 

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 10-9-2022 από directNEWS.gr 


Τελευταία Δικαστικά