Logo

Δίκη Φιλιππίδη: Απόπειρα προσέγγισης του από την υπεράσπιση κατήγγειλε ο Σπ. Μπιμπίλας



 
 

Συνεχίζοντας την κατάθεσή τοιυ στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο ο  πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας υπαινίχθηκε ότι η πλευρά της υπερασπιστής προσπάθησε να τον προσεγγίσει την περασμένη Παρασκευή.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το documentonews.grεν μέσω εντάσεων ο μάρτυρας απευθυνόμενος στην συνήγορο υπεράσπισης του κατηγορουμένου Κική Πακιρτζίδου «θέλετε να δείτε την αξιοπιστία μου;» και έβγαλε απο την τσέπη του λαχεία τα πέταξε προς το μέρος της και είπε πως την περασμένη Παρασκευή η συνήγορος τον είχε καλέσει σε συνάντηση στη Θεσσαλονίκη και του έκανε το τραπέζι. «Μου παρήγγειλε φαγητά και γλυκά και στο τέλος μου αγόρασε και δυο λαχεία ενώ εγώ δεν ήθελα» είπε ο μάρτυρας.

Από τη πλευρά της η συνήγορος απάντησε ότι ότι κάλεσε τον μάρτυρα σε συνάντηση προκειμένου να του επισημάνει ότι παραβιάζεται το τεκμήριο αθωότητας του Πέτρου Φιλιππίδη και ότι αυτό δεν είναι σωστό.

Το δικαστήριο διέκοψε για λίγη ώρα την εκδίκαση της υπόθεσης όγω της έντασης που προκλήθηκε με την πρόεδρο να σχολιάζει ότι «Δε μας ενδιαφέρει όλο αυτό γίνεται επειδή είναι οι δημοσιογράφοι εδώ».

Απορρίφθηκε το αίτημα για κατ’ αντιπαράσταση εξέταση Μπιμπίλα – Νίνου

Εν τω μεταξύ, απορριπτική κατά πλειοψηφία (5-2) ήταν η απόφαση του δικαστηρίου αναφορικά με το αίτημα για κατ’ αντιπαράσταση εξέταση του Σπύρου Μπιμπίλα με την Ελπίδα Νίνου, που κατέθεσε ο συνήγορος του κατηγορούμενου για έναν βιασμό και δυο απόπειρες Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Όπως είπε χαρακτηριστικά η Πρόεδρος της έδρας: «Το δικαστήριο θεωρεί ότι τα ζητήματα που θα ερωτηθούν δεν είναι κρίσιμα και έχουν απαντηθεί και από την κυρία Νίνου, η οποία τα έχει αρνηθεί. Όλων των μαρτύρων οι καταθέσεις σταθμίζονται και αξιολογούνται. Δεν χρειάζεται να μπούμε σε κατ’ αντιπαράσταση εξέταση».

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 14-9-2022 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά