Logo

Χανιά: Τι βρέθηκε στο κινητό κατηγορούμενου που συνελήφθη για τον ομαδικό βιασμό τουρίστριας



 
 

Την Τρίτη το μεσημέρι θα απολογηθεί στον ανακριτή Χανίων ο 23χρονος Κρητικός, που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό και τον ομαδικό βιασμό Σουηδής τουρίστριας.

O συλληφθείς μάλιστα φέρεται να είχε στο κινητό του και φωτογραφίες της κοπέλας που βιάστηκε, ενώ ο δεύτερος φερόμενος ως δράστης αναζητείται από την Αστυνομία.

Σε βάρος τους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για κατάχρηση σε ασέλγεια κατά συναυτουργία, πρόκληση σωματικών βλαβών και παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

Με χτύπησαν όταν προσπάθησα να αντισταθώ

Από την πλευρά του, ο συνήγορος του 23χρονου φερόμενου ως βιαστή αναφέρει πως, υπήρξε ερωτική συνεύρεση με την συναίνεση της κοπέλας. Η κοπέλα έχει καταγγείλει ότι χτυπήθηκε στην προσπάθειά της να αντισταθεί.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας το βράδυ της περασμένης Παρασκευής 30 Σεπτεμβρίου, όταν η 21χρονη μαζί με μια φίλη της διασκέδαζαν σε ένα μπαρ στα Χανιά. Εκεί γνωρίστηκαν με μια παρέα νεαρών και όταν οι κοπέλες έφυγαν, οι νεαροί προσφέρθηκαν να τις πάνε με το αυτοκίνητο στο κατάλυμα που διέμεναν. Η μια κοπέλα έφυγε και η δεύτερη μπήκε στο αμάξι που επέβαιναν τρία άτομα ενώ ένας ακόμα ακολουθούσε με δεύτερο αυτοκίνητο.

Όταν έφτασαν στην περιοχή του Πλατανιά σταμάτησαν το αυτοκίνητο σε μια ερημική τοποθεσία και όπως κατήγγειλε σοκαρισμένη η 21χρονη οι δύο τη βίασαν ενώ οι άλλοι δύο έφυγαν. Μάλιστα όταν η κοπέλα άρχισε να φωνάζει, όπως είπε στους αστυνομικούς, ο ένας τη χτύπησε.

Οι δράστες στη συνέχεια διέφυγαν και το θύμα πήρε τηλέφωνο τη φίλη της που έσπευσε να τη βοηθήσει ενώ κατήγγειλε το περιστατικό στο ΑΤ Πλατανιά.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 3-10-2022 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά