Logo

Κόρινθος: Στις φυλακές Τρίπολης ο 33χρονος που κατηγορείται για απαγωγή και βιασμό [βίντεο]



 
 

Στο Κατάστημα Κράτησης Τρίπολης οδηγείται μετά την απολογία του στον ανακριτή ο  33χρονος που κατηγορείται για την απαγωγή και τον βιασμό τής εν διαστάσει συζύγου του στην Αλμυρή Κορινθίας.

Ο αλβανικής καταγωγής δράστης, σύμφωνα με το σε βάρος του κατηγορητήριο,  είχε στήσει καρτέρι τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης έξω από το σπίτι της 28χρονης πρώην συζύγου του και, μόλις εκείνη βγήκε, την επιβίβασε με τη βία στο αυτοκίνητό της, κάθισε στη θέση του οδηγού και κατευθύνθηκε προς τον Ισθμό με τις πόρτες κλειδωμένες, ενώ συγχρόνως τη χτυπούσε με γροθιές στο κεφάλι και το σώμα.

Πληροφορίες του korinthostv.gr αναφέρουν ότι ο 33χρονος σταμάτησε το αυτοκίνητο σε έναν ερημικό δρόμο, όπου την υποχρέωσε να γδυθεί με απειλές για τη ζωή της και κόντεψε να την κάψει ζωντανή βάζοντας φωτιά στα μαλλιά της με τον αναπτήρα του.

Ο άνδρας στη συνέχεια μετέφερε την 28χρονη στο σπίτι των γονιών του στην Κόρινθο, όπου τη βίασε και την έδιωξε κακήν κακώς.

Η  γυναίκα αρχικά  πήγε στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου δέχθηκε τις πρώτες βοήθηειες από τους γιατρούς και αργότερα μετέβη στo Aστυνομικό Τμήμα Κορίνθου και κατήγγειλε τον δράστη της απαγωγής και του βιασμού της. 

Μετά την καταγγελία ο 33χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον ανακριτή, ο οποίος, αφού ολοκληρώθηκε η απολογία,  διέταξε, με τη σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου εισαγγελέα, την προσωρινή κράτηση του κατηγορούμενου. .

Δικηγόρος της 28χρονης: Θα ήταν το επόμενο θύμα γυναικοκτονίας στην χώρα

Μέσω της συνηγόρου της, Χριστίνας Παναγή, η 28χρονη δήλωσε πως θα ήταν το επόμενο θύμα γυναικοκτονίας στην χώρα. 

Ο αδελφός του θύματος δήλωσε πως “όποια γυναίκα βιώνει αντίστοιχες καταστάσεις, πρέπει να μιλήσει”.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η 28χρονη και ο 33χρονος κατηγορούμενος έχουν δύο παιδιά  2,5 και 5 ετών, τα οποία μετά το περιστατικό βρίσκονται με την γιαγιά τους.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 3-10-2022 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά