Logo

Κολωνός: Στον ανακριτή ο 53χρονος καταστηματάρχης Ηλίας Μίχος που ''βίαζε'' και εξέδιδε την 12χρονη [βίντεο+φωτο]



 
 

Στον εισαγγελέα και στη συνέχει στην ανακρίτρια που εξέδωσε το ένταλμα σύλληψης οδηγήθηκαν σήμερα το μεσημέρι ο 53χρονος καταστηματάρχης, Ηλίας Μίχος που κατηγορείται ότι, βίαζε και εξέδιδε την 12χρονη κόρη της υπαλλήλου του.

Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τα αδικήματα του βιασμού ανηλίκου κατ' εξακολούθηση, διακεκριμένης περίπτωσης κατάχρησης ανηλίκου από πρόσωπο που δέχεται τις υπηρεσίες του ανήλικου κατ' εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου, διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας ανηλίκων, διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας, γενετήσια πράξη με ανήλικο και παράνομη βία σε βάρος ανήλικου.

Στην ίδια υπόθεση κατηγορείται ένας 42χρονος για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής κατ' εξακολούθηση, ο οποίος επίσης συνελήφθη.

ΟΙ αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ανηλίκων, τον τελευταίο μήνα συνέλεγαν στοιχεία για τη δράση του 53χρονου που απειλούσε ακόμα και με όπλο το ανήλικο παιδί ενώ o 42χρονος φέρεται να είναι ένας από τους τουλάχιστον 10-15 άνδρες, για τους οποίους μίλησε η 12χρονη κατά τη διάρκεια της κατάθεσης της, οι οποίοι πραγματοποιούσαν τις αρρωστημένες ορέξεις τους σε βάρος της έναντι αμοιβής.

Μάλιστα, η 12χρονη έδωσε στοιχεία για τον ρόλο του καταστηματάρχη αναφέροντας ότι ήταν ο μεσολαβητής που ζητούσε και λάμβανε για κάθε «ραντεβού» από 50-100 ευρώ,ενώ την βίαζς με την απεολή όπλου.

Επίσης, άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι πάνω από 200 «πελάτες»-παιδεραστές είχαν συνομιλήσει μαζί της μέσα από συγκεκριμένη πλατφόρμα του διαδικτύου.

Η μητέρα της 12χρονης που εργαζόταν στο κατάστημα του 53χρονου έκανε την καταγγελία στην αστυνομία ενώ μιλώντας στον Alpha τόνισε: «Εγώ θα τον σκοτώσω. Αν γίνει κάτι και αυτός ο άνθρωπος βγει ελεύθερος, γιατί έχει κόσμο να τον καλύψει, εγώ η ίδια θα τον θάψω».

Οι δύο κατηγορούμενοι ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία μέχρι την Τετάρτη για να ετοιμάσουν τις απολογίες τους.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 10-10-2022 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά