Logo

Απολογήθηκαν οι ''βιαστές'' της 12χρονης Ηλίας Μίχος και Ιωάννης Σοφιανίδης - Οδηγούνται στις φυλακές [βίντεο]



 
 

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά τις απολογίες τους στην ανακρίτρια για τα σεξουαλικά εγκλήματα που διέπραξαν σε βάρος της 14χρονης, οι Ηλίας Μίχος και Ιωάννης Σοφιανίδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 53χρονος καταστηματάρχης Ηλίας Μίχος παραδέχτηκε ότι είχε σεξουαλικές επαφές με τη 12χρονη, ομολογώντας με αυτό τον τρόπο την κατηγορία της κατάχρησης σε ασέλγεια ανηλίκου. Ωστόσο, τήρησε το δικαίωμα σιωπής, που προβλέπει ο νόμος σε ότι αφορά τις άλλες βαριές κατηγορίες που του αποδίδονται, όπως ο βιασμός, η εμπορία ανθρώπων και η μαστροπεία.

Ο 42χρονος Ιωάννης Ι. Σοφιανίδης απολογούμενος ομολόγησε ότι συνευρέθηκε έναντι αμοιβής με την 12χρονη δύο φορές. Όπως υποστήριξε την αμοιβή έδινε στο κορίτσι και όχι στον συγκατηγορούμενό του.

Η δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης, Ασπασία Ταραχοπούλου δήλωσε ότι αύριο Πέμπτη η ανήλικη θα δώσει συμπληρωματική κατάθεση στην ανακρίτρια.

Επίσης, η κυρία Ταραχοπούλου χαρακτήρισε βάσιμη την καταγγελία της προέδρου των εκδιδομένων γυναικών Ελλάδος Κωνσταντίνας Καρατζιώτη η οποία υποστήριξε ότι ο 53χρονος εξέδιδε την 12χρονη στον οίκο ανοχής που είναι ιδιοκτήτρια, στο Γκάζι.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 12-10-2022 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά