Logo

Κολωνός: Τι είπαν στις απολογίες τους οι Ηλ. Μίχος και Ι. Σοφιανίδης για την 12χρονη και την μητέρα της



 
 

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για την υπόθεση βιασμού και σεξουαλικής εκμετάλλευσης της 12χρονης στον Κολωνό.

Ο Ηλίας Μίχος, που αντιμετωπίζει βαρύ κατηγορητήριο, απολογούμενος ενώπιον της 33ης τακτικής ανακρίτριας ισχυρίστηκε ότι: η  «μητέρα της 12χρονης γνώριζε τι συνέβαινε», ενώ ο συγκατηγορούμενός του Ιωάννης Σοφιανίδης υποστήριξε πως η  «12χρονη με προκαλούσε». 

Ο 53χρονος Ηλίας Μίχος, ειδικότερα, ανέφερε στην απολογία του:  «Πιστεύω ότι η μητέρα γνώριζε τι συνέβαινε. Όταν είχα ρωτήσει τη μικρή τι της έλεγε η μητέρα της που την έβλεπε να γυρίζει  αργά στο σπίτι με 50ευρα, μου είχε απαντήσει: «Της έχω πει ότι φροντίζω μία γιαγιά». Μου είχε πει ότι πριν από μένα είχε πάει και με άλλους και της έδιναν, 50 με 100 ευρώ. Από το Μάιο έως Αύγουστο είχα βρεθεί 4-5 φορές με την ανήλικη. Αυτή μου έστελνε μηνύματα και μου έγραφε να παίρνω τη μαμά της τηλέφωνο και να της λέω  «στείλε την κόρη σου να με βοηθήσει γιατί τσακωνόταν μαζί της. Γνώριζα την ηλικία της αλλά φαινόταν μεγαλύτερη.  Είχα δώσει  300 ευρώ στη μητέρα γιατί είχε οικονομικά προβλήματα»..

Ο 42χρονος, Ιωάννης Σοφιανίδης υποστήριξε στην απολογία του:  «Η 12χρονη με προκαλούσε, είχαμε βρεθεί πίσω από τα ΚΤΕΛ του Κηφισού . Δεν έχω καμία σχέση με τον συγκατηγορούμενο μου. Το παιδί με πίεζε να βρισκόμαστε. Έχω βρεθεί μαζί της λίγες φορές».

Τηγ ίδια ώρα η μητέρα της 12χρονης συνεχίζει να υπεραμύνεται της αθωότητάς της, ενώ πληροφορίες από το περιβάλλον της αναφέρουν ότι  στέκονται δίπλα της όλα τα παιδιά της, αγωνιώντας για την τύχη της.

«Είσαι παιδεραστής, ανώμαλος»

Η 37χρονη κατηγορούμενη, σύμφωνα με πληροφορίες επικαλείται  και μηνύματα που είχε στείλει στον 53χρονο τα οποία δείχνουν  ότι δεν ήξερε τίποτα.

Σε αυτά τα μηνύματα  υποστηρίζει πως έγραφε στον Ηλία Μίχο, «με κατέστρεψες, σου εμπιστεύτηκα το παιδί μου. Είσαι παιδεραστής, ανώμαλος. Δεν θα τη γλυτώσεις. Θα τα πω στη γυναίκα σου…»

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 13-10-2022 από directNEWS.gr 


Τελευταία Δικαστικά