Logo

Κολωνός: Στη φυλακή μετά την απολογία της η μητέρα της 12χρονης



 
 

Προσωρινά κρατούμενη κρίθηκε, μετά την απολογία της, τη Δευτέρα το μεσημέρι, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό.

Σε βάρος της έχει ασκηθεί δίωξη για το αδίκημα της διακεκριμένης μαστροπείας που τιμωρείται σε βαθμό κακουργήματος.

Σύμφωνα με τους δικηγόρους της, η κατηγορούμενη υποστήριξε απολογούμενη, ότι  δεν γνώριζε τίποτα για όσα βίωνε η κόρη της.

Σε ό,τι αφορά στα τηλεφωνικά μηνύματα που είχε ανταλλάξει με τον Ηλία Μίχο και την πρώην σύζυγό του, η 37χρονη υποστήριξε ότι ήταν σε συνεννόηση με την αστυνομία, επιχειρώντας να κρατήσει επαφή μαζί του για να μην καταλάβει κάτι μετά την καταγγελία της.

Η δικηγόρος της 37χρονης, Ασπασία Ταραχοπούλου, δήλωσε μετά την απόφαση: «Λεφτά στον λογαριασμό της 37χρονης έχει στείλει άλλος, όχι ο Μίχος. Αυτός που έχει καταθέσει τα χρήματα δεν έχει συλληφθεί».

Τέλος σήμερα κατέθεσαν στην ανακρίτρια η αδελφή και η θεία της 12χρονης. Υποστήριξαν ότι η μητέρα δεν έχει καμία σχέση με την κατηγορία. Στο πλευρό της μητέρας βρίσκεται και ο μεγαλύτερος γιος της, ο οποίος αναμένεται να καταθέσει και αυτός έπειτα από σχετικό αίτημα της υπεράσπισης.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 17-10-2022 από directnews.gr

 


Τελευταία Δικαστικά