Logo

Κρήτη: Ποινική δίωξη στην 38χρονη που πέταξε το καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγό της



 
 

Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση άσκησε ο εισαγγελέας στην 38χρονη που πέταξε καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγό της τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου σε κεντρικό ξενοδοχείο του Ηρακλείου.

Η 38χρονη δεν έχει παραδοθεί και εναντίον της εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.

Ο εν διαστάσει σύζυγός της νοσηλεύεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση στην εξειδικευμένη μονάδα εγκαυμάτων στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

Τι δήλωσε η 38χρονη

Η 38χρονη μίλησε στην ΕΡΤ και απαντώντας στην ερώτηση ποιός από τους δύο ζήτησε να συναντηθούν, είπε: “Εγώ τον πήρα τηλέφωνο και εκείνος μου είπε, ότι δεν έχει ζάρια σήμερα το βράδυ -παίζει ζάρια σχεδόν κάθε βράδυ- και μπορούμε να βρεθούμε.

Απαντώντας στην ερώτηση για το τι ακριβώς έγινε εκείνο το βράδυ, η 38χρονη είπε: “Για ακόμα μια φορά μετά τις όμορφες στιγμές μας άρχισε να με απειλεί. Απλώς το έκανε πιο έντονα από ποτέ. Είχε μια ασυνήθιστη έπαρση. «Θα παντρευτώ και θα κάνω παιδιά, εσένα βέβαια θα αγαπάω όμως εσύ θα είσαι στο χώμα”. Εγώ μετά από αυτό… δεν ήθελα να με αγγίζει. Εκείνος με πίεσε πολύ για επαφή παρά την θέλησή μου… και μετά ξανά απειλές. Δυστυχώς θόλωσα”.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 24-10-2022 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά