Logo

Χαλκιδική: Στη φυλακή 27χρονος και 47χρονος για την άγρια δολοφονία 53χρονου με τσεκούρι



 
 

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν μετά τις απολογίες τους ένας  27χρονος και ένας 47χρονος για την άγρια δολοφονία 53χρονου με τσεκούρι στη Χαλκιδική.

Όλα ξεκίνησαν μετά από επεισόδιο μεταξύ δύο οικογενειών το οποίο εκτυλίχθηκε το βράδυ της Πέμπτης 20 Οκτωβρίου σε περιοχή της Κασσάνδρας, με τραγική κατάληξη τη δολοφονία του 53χρονου.

Όπως μεταδίδει το halkidikifocus.gr, γύρω στις 10.00 το βράδυ της Πέμπτης δύο Αλβανοί ηλικίας 27 και 47 ετών πήγαν στο σπίτι του 53χρονου, όπου βρίσκονταν και ο γιος του 24 ετών καθώς και η κόρη του 18 ετών.

Ο 27χρονος, με τη χρήση μαχαιριού τραυμάτισε τον 24χρονο και έσπρωξε τη 18χρονη κοπέλα, με την οποία φαίνεται να γνωρίζονταν.

Την ίδια ώρα ο 47χρονος επιτέθηκε με το τσεκούρι στο 53χρονο, χτυπώντας τον με το πίσω μέρος του  στο στήθος και στο θώρακα, με αποτέλεσμα ο 53χρονος να καταλήξει μετά από λίγο.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Πολύγυρου προχώρησαν το μεσημέρι της Παρασκευής 21 Οκτωβρίου, στη σύλληψη του 27χρονου και του 47χρονου τους οποίους οδήγησαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πολύγυρου, όπου ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος τους για ανθρωποκτονία από πρόθεση, απόπειρα ανθρωποκτονίας και σωματικές βλάβες και τους παρέπεμψε να απολογηθούν σε ανακριτή από τον οποίο ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να προετοιμάσουν τις απολογίες τους. 

Οι δύο κατηγορούμενοι, χθες Δευτέρα, οδηγήθηκαν ενώπιον του ανακριτή, ο οποίος μετά τις απολογίες τους και με τη σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου εισαγγελέα, διέταξε την προφυλάκισή τους. 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 25-10-2022 από directNEWS.gr 


Τελευταία Δικαστικά