Logo

Δύο νέες προφυλακίσεις για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό



 
 

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν, μετά τις απολογίες τους, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο 35χρονος εισοδηματίας και ο 39χρονος σεκιούριτι που είχαν συλληφθεί την περασμένη εβδομάδα και κατηγορούνται για γενετήσιες πράξεις με την 12χρονη από τον Κολωνό έναντι αμοιβής.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο 35χρονος αφού έκλεισε ραντεβού με τον διαχειριστή του προφίλ της ανήλικης, τη βίασε τρεις φορές. Ο 39χρονος έχει τον ισχυρισμό ότι συνάντησε μια φορά την ανήλικη αλλά δε συνευρέθηκε σεξουαλικα μαζί της.

Είχε προηγηθεί η προφυλάκιση του 55χρονου προπονητή ακαδημιών ποδοσφαίρου. Ο ίδιος κατά την ανάκριση αρνήθηκε ότι συνευρέθηκε σεξουαλικα με τη 12χρονη.

Εξάλλου, προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη ζήτησε και έλαβε από την ανακρίτρια, ο 10ος συλληφθείς, ένας 43χρονος ηλεκτρολόγος πλοίων. Ενώπιον των αστυνομικών, αποδέχτηκε ότι της έδωσε χρήματα, καθώς τη λυπήθηκε, αλλά αρνήθηκε ότι ήρθε σε επαφή μαζί της, παρά το ότι συναντήθηκε μαζί της τρεις φορές.

Τέλος, στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση και τη σύλληψη τουλάχιστον δύο ακόμη προσώπων που φέρεται να έχουν ασελγήσει στη 12χρονη.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 8-11-2022 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά