Logo

Κιβωτός του Κόσμου: Μαρτυρία για σεξουαλική κακοποίηση τριών παιδιών



 
 

Μαρτυρία από την οποία προκύπτουν ενδείξεις για σεξουαλική κακοποίηση τριών τροφίμων έχουν στη διάθεσή τους οι εισαγγελείς Ανηλίκων, Αικατερίνη Κοπελάκη και Δάφνη-Κυριακή Τσίχλη, που διερευνούν την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου. 

Οι δύο εισαγγελείς συνεχίζουν την έρευνά τους με γοργούς ρυθμούς εξετάζοντας καθημερινά παιδιά και εργαζόμενους στις δομές της ΜΚΟ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες,  μετά από την κατάθεση πρώην εργαζόμενου, έχουν προκύψει ενδείξεις για σεξουαλική κακοποίηση τριών τροφίμων, ένας εκ των οποίων είναι ανήλικος. Οι εισαγγελείς θα ζητήσουν τους απόρρητους φακέλους παιδιών, όπου βρίσκονται μεταξύ άλλων και οι πρώτες καταγγελίες.

Στις εισαγγελείς κατέθεσαν σήμερα δύο πρώην εργαζόμενοι, παιδαγωγοί, ανεβάζοντας τον αριθμό των μαρτύρων στους 12. 

Επτά μάρτυρες έχουν ήδη καταθέσει στην Υποδιεύθυνση Ανηλίκων της ΕΛ.ΑΣ και 5 στις δύο εισαγγελείς που έχουν αναλάβει την έρευνα για την Κιβωτό του Κόσμου.

Παράλληλα, ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή δηλώνουν ότι είναι έτοιμοι να καταθέσουν στη Δικαιοσύνη όποτε τους ζητηθεί. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν επικοινωνήσει με την Εισαγγελία και έχουν τεθεί στη διάθεση των Αρχών.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι δικηγόροι Θρασύβουλος Κονταξής, Τάσος Τριανταφύλλου και Γιάννης Κότσος είναι οι δικηγόροι οι οποίοι αναλαμβάνουν την υπεράσπιση του πατέρα Αντώνιου.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 24-11-2022 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά