Logo

Κολωνός: Στη φυλακή ο «Μιχάλης» για βιασμούς και μαστροπεία με θύμα την 12χρονη



 
 

Πrοσωρινά κρατούμενος κκρίθηκε μετά την απολογία του στην ανακρίτρια ο αποκαλούμενος «Μιχάλης» που κατηγορείται για την υπόθεση βιασμών και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό, με «εγκέφαλο» τον Ηλία Μίχο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος κατά την απολογία του  αρνήθηκε τις κατηγορίες και ισχυρίστηκε ότι δεν ήταν μαστροπός του παιδιού, ούτε και το είχε δει ποτέ από κοντά.

Ο συνταξιούχος ναυτικός τον οποίο είχε κατονομάσει η 12χρονη ως τον συνοδό της στα ραντεβού της φρίκης με πελάτες παιδοβιαστές, φέρεται να υποστήριξε ότι  δεν είχε μιλήσει ποτέ με τον Ηλία Μίχο, ωστόσο δεν έπεισε ανακρίτρια και εισαγγελέα, οι οποίοι αποφάσισαν να κριθεί προφυλακιστέος.

Υπενθυμίζεται ότι μετά από έρευνα διαπιστώθηκε πώς ο 57χρονος το όνομα του οποίου είναι  Μανώλης Χ. χρησιμοποιώντας προφίλ με το ψεύτικο όνομα «Μιχάλης Ιωάννου» έκλεινε τα ραντεβού του κοριτσιού μέσω του Instagram και άλλων εφαρμογών, ενώ έβαζε αγγελίες σε site που διαφημίζει οίκους ανοχής, από τον Απρίλιο έως τον Αύγουστο του 2022. Για τις συναλλαγές αυτές έπαιρνε ποσοστό από τα χρήματα που έδιναν οι παιδοβιαστές για τη συνεύρεσή τους με το κορίτσι.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 19-12-2022 από directNEWS.gr 


Τελευταία Δικαστικά