Logo

Απολογία Ρούλας Πισπιρίγκου: Απορρίφθηκε το αίτημα εξαίρεσης της 35ης τακτικής ανακρίτριας



 
 

Κανονικά, από το σημείο που διεκόπη χθες θα συνεχιστεί η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων για τους θανάτους των δύο μικρότερων κοριτσιών της Ίριδας και Μάλενας, καθώς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών απέρριψε το αίτημα εξαίρεσης που κατέθεσε η κατηγορούμενη κατά της 35ης ανακρίτριας κάνοντας λόγο για μεροληψία σε βάρος της.

Υπενθυμίζεται ότι αυτή ήταν η δεύτερη αίτησης εξαίρεσης της ανακρίτριας που καταθέτει η κατηγορούμενη.

Η 34χρονη, ξεκίνησε χθες το πρωί την απολογία της στην δικαστική λειτουργό, για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της – διαδικασία που διακόπηκε στις 5 το απόγευμα – επικαλούμενη μεροληψία της δικαστικής λειτουργού.Το αίτημα κατατέθηκε στον εισαγγελέα εξετάστηκε το συντομότερο δυνατό, όπως είχε γίνει γνωστό από την αρχή.

Νωρίτερα, ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας είχε επιτεθεί και κατηγορήσει την ανακρίτρια για… κουτσομπολιό!

«Έχει δημιουργηθεί μια πολύ σοβαρή εμπλοκή. Της ετέθησαν ερωτήματα σε επίπεδο κουτσομπολιού. Για αυτά που κατάθεσαν οι ιατροδικαστές καμία ερώτηση. Ζήτησα κι έκανα μια δήλωση στην ανακρίτρια, της είπα ότι αποδεικνύει τη μεροληπτικότητα της και πως μετά τις καταθέσεις των ιατροδικαστών, αρνήθηκε την κατ’ αντιπαράσταση εξέταση τους. Η απολογία διεκόπη από την ίδια την κυρία ανακρίτρια πριν υπογράφει από την κατηγορουμένη. Αγνόησε το προσωπικό μου πρόβλημα αποδεικνύοντας της μεροληπτικότητα της. Είμαι σε παρά πολύ δύσκολη θέση», είπε χαρακτηριστικά.Η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε καταθέσει και πάλι αίτημα εξαίρεσης της δικαστικής λειτουργού πριν λίγες μέρες, διεκδικώντας πριν την απολογία της να εξεταστούν συγκεκριμένοι ιατροδικαστές ως μάρτυρες ειδικών γνώσεων. Η ανακρίτρια αποδέχθηκε να εξετάσει τους μάρτυρες και έτσι η απολογία της 34χρονης είχε οριστεί για σήμερα.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 12-1-2023 από directNEWS.gr πηγή:newsbreak.gr


Τελευταία Δικαστικά