Logo

Κολωνός: Στη φυλακή ο γιατρός και άλλοι τρεις συλληφθέντες για τον βιασμό της 12χρονης



 
 

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν αμέσως μετά τις απολογίες τους, με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, ο γιατρός και άλλα τρία πρόσωπα που κατηγορούνται ότι κακοποιούσαν σεξουαλικά τη 12χρονη από τον Κολωνό.

Αντίθετα ελεύθερος με χρηματική εγγύηση 5.000 ευρώ και υποχρεωτική εμφάνιση τρεις φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του αφέθηκε ο 23χρονος.

Ο 65χρονος δερματολόγος φέρεται να γνώρισε τη 12χρονη μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής Blindchat, στην οποία είχε δημιουργήσει προφίλ για λογαριασμό της, ο Ηλίας Μίχος.

Με τον ίδιο τρόπο ήρθαν σε επαφή με την ανήλικη άλλοι δύο από τους προφυλακισθέντες: ένας 49χρονος οδηγός φορτηγών, άγαμος, και ένας 44χρονος ιδιωτικός υπάλληλος, πατέρας δύο παιδιών. Και οι δύο είναι Έλληνες και συνελήφθησαν σε Σπάτα και Πειραιά. Τα ονόματά τους περιλαμβάνονταν στην αρχική δικογραφία που είχε σχηματιστεί από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων καθώς εντοπίστηκαν μηνύματα και συνομιλίες τους με τη 12χρονη.

Ο τέταρτος που οδηγήθηκε στη φυλακή είναι 50χρονος υπήκοος Πακιστάν, ιδιοκτήτης καταστήματος με κινητά. Ο Ηλίας Μίχος φέρεται να είχε διά ζώσης επαφή μαζί του και έτσι να έκλεισε τα ραντεβού με την ανήλικη.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 17-2-2023 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά