Logo

Κρήτη: Στις 31 Μαρτίου θα απολογηθεί ο λυράρης που κατηγορείται για βιασμό και μαστροπεία [βίντεο]



 
 

Στον εισαγγελέα Ηρακλείου και στη συνέχεια στον ανακριτή οδηγήθηκε την Τρίτη το πρωί, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, ο 66χρονος λυράρης που κατηγορείται για βιασμό και μαστροπεία σε βάρος ανήλικου αγοριού.

Εναντίον του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιον τους κατ’ εξακολούθηση, πορνογραφία ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση, μαστροπεία κατ’ εξακολούθηση, παράνομη βία κατ’ εξακολούθηση, και χρονικά εκτείνονται από το 2018 ως και 15 Φεβρουαρίου 2023.

Ο ίδιος σύμφωνα με το Creta24.gr, αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται ισχυριζόμενος πως δεν είναι γνώστης της τεχνολογίας για να δημιουργήσει τα διαφορετικά προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που αναφέρεται στη δικογραφία ότι δημιούργησε για να εκδίδει το ανήλικο αγόρι και σε άλλα άτομα. Υποστηρίζει επίσης, ότι το επίμαχο χρονικό διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Την ίδια ώρα οι διωκτικές αρχές συνεχίζουν την έρευνα για τον εντοπισμό 29 ακόμη προσώπων που έχουν επικοινωνήσει με σελίδες στο instagram, μέσω των οποίων ο κατηγορούμενος φέρεται να εξέδιδε το παιδί.

Ο 66χρονος λυράρης ζήτησε και έλαβε από τον ανακριτή προθεσμία για την Παρασκευή 31 Μαρτίου, προκειμένου να ετοιμάσει την απολογία του και μέχρι τότε κρατείται.

 

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 28-3-2023 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά