Logo

Έγκλημα στην Αγ. Βαρβάρα: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία στον 69χρονο αλλά και στην σύζυγό του για συνέργεια



 
 

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία ασκήθηκε σε βάρος του 69χρονου που σκότωσε τον γαμπρό του στην Αγία Βαρβάρα το απόγευμα του Σαββάτου 24 Φεβρουαρίου. Επίσης, ασκήθηκε ποινική δίωξη και σε βάρους της σύζυγου του για συνέργεια στην ανθρωποκτονία.

Ο 69χρονος οδηγήθηκε πριν από το μεσημέρι στον εισαγγελέα. Υπενθυμίζεται ό,τι ο 69χρονος πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα και σκότωσε τον 57χρονο γαμπρό του, πατέρα τριών παιδιών, μπροστά στο εγγόνι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πεθερός είχε την εμμονή ότι ο γαμπρός του -γιατρός στο επάγγελμα- κακοποιούσε την κόρη του, χωρίς ωστόσο αυτό να επιβεβαιώνεται από κάποιο άλλο μέλος της οικογένειας. 

Τόσο η σύζυγος του θύματος και κόρη του δράστη, όσο και ο αδελφός της ο οποίος είναι αστυνομικός, διαψεύδουν τον πατέρα τους, λέγοντας ότι οι εμμονικές σκέψεις του βύθισαν στο πένθος μια ευτυχισμένη οικογένεια και άφησαν ορφανά τρία μικρά παιδιά. Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης υποστήριξε στην αστυνομία ότι νόμιζε πως δεν περνάει καλά η κόρη του και ότι την κακοποιεί το θύμα.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 24-2-2024 από directNEWS.gr πηγή: ertnews.gr


Τελευταία Δικαστικά