Logo

Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος: Δίωξη σε οδηγό για παράσυρση και εγκατάλειψη του ιδρυτικού μέλους των Razastarr



 
 

Μετά από περίπου 2,5 χρόνια από τον θάνατο σε τροχαίο του ράπερ Οδυσσέα Τσιαμπόκαλου όλα δείχνουν ότι ήρθε η ώρα της απόδοσης ποινικών ευθυνών στον υπεύθυνο για την τραγικό και αδόκητο χαμό του.

Το ιδρυτικό μέλος του χιπ χοπ συγκροτήματος Razastarr σκοτώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας 23ης Αυγούστου 2021 στο 30ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Θήβας – Θίσβης Βοιωτίας κοντά στο χωριό του, την Ξηρονομή.

Όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Παρασκευής (01/03), μέσα από την εκπομπή «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη, ασκήθηκε ποινική δίωξη από την Εισαγγελέα Θηβών για ανθρωποκτονία από αμέλεια στον οδηγό του αυτοκινήτου που φέρεται να παρέσυρε και να εγκατέλειψε τον ράπερ.

Ο κατηγορούμενος επέβαινε μαζί με την σύζυγό και το παιδί του στο αυτοκίνητο που εμπλέκεται στην παράσυρση του Οδυσσέα Τσιαμπόκαλου, ενώ αρχικά είχε εμφανιστεί τότε ως μάρτυρας που «απλά περνούσε από το σημείο».

Η δικαστική λειτουργός έλαβε υπόψιν της τις αδιαμφισβήτητες αποδείξεις που προσκόμισε η πλευρά του θύματος με την βοήθεια του τεχνικού συμβούλου της οικογένειας Παναγιώτη Μαδιά.

Την είδηση μετέφερε στο «Τούνελ» ο δικηγόρος της οικογένειας Βασίλης Ζησιμάτος.

Ταυτόχρονα βρίσκεται σε εξέλιξη και δεύτερη δικογραφία που ανοίχτηκε στην εισαγγελία Θηβών, μετά από μηνυτήρια αναφορά της οικογένειας κατά των αστυνομικών και λοιπών προσώπων που ενεπλάκησαν στην συγκάλυψη, όπως καταγγέλλεται, της «δολοφονίας» του Οδυσσέα, ρίχνοντας στάχτη στα μάτια της Δικαιοσύνης και της Κοινής Γνώμης.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 1-3-2024 από directNEWS.gr πηγή: documentonews.gr


Τελευταία Δικαστικά