Logo

Προφυλακίστηκε ο Ιρακινός που μαχαίρωσε στην Ερμού την 22χρονη Νικολέτα



 
 

Στη φυλακή οδηγείται ο 32χρονος Ιρακινός που επιτέθηκε με μαχαίρι στην 22χρονη Νικολέτα, στη μέση της Ερμού, με αποτέλεσμα η νεαρή να υποβληθεί σε χειρουργείο και να νοσηλευθεί σε ΜΕΘ.

Ο Ιρακινός που συνελήφθη για την αναίτια επίθεση στην 22χρονη βρέθηκε σήμερα στον ανακριτή, με την απολογία του να διαρκεί σχεδόν τρεις ώρες.

Ο αλλοδαπός που κυκλοφορούσε με χατζάρα στον πιο πολυσύχναστο δρόμο της Αθήνας και μαχαίρωσε το νεαρό κορίτσι, κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων.

Ο 32χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή και έχει ήδη ξεκινήσει η μεταγωγή του σε σε σωφρονιστικό ίδρυμα.

Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης φέρεται να ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι μαχαίρωσε την 22χρονη επειδή θεωρούσε ότι είναι πράκτορας των Γερμανών.

«Έβαλε το μαχαίρι μέσα και το έστριψε»

Σε δηλώσεις του ο πατέρας της νεαρής ανέφερε: «Είναι καλύτερα, πολύ καλύτερα από ό,τι ήταν χθες. Δεν μπορεί να κοιμηθεί» ανέφερε και περιέγραψε: «από τα λεγόμενα της αστυνομίας, έβαλε το μαχαίρι μέσα και το έστριψε. Τρύπησε ο πνεύμονας, έκανε χειρουργείο στον θώρακα. Δεν έχω ακόμα πλήρη ενημέρωση. Μίλησα με τον γιατρό, μου είπε σταθερά και αργά, αυτό μόνο».

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 5-3-2024 από directNEWS.gr πηγή:newsbreak.gr

 


Τελευταία Δικαστικά