Logo

Ηγουμενίτσα: Στη φυλακή ο αστυνομικός που μετέφερε 102 κιλά χασίς με υπηρεσιακό όχημα



 
 

Προσωρινά κρατούμενος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο αρχιφύλακας της Δίωξης Ναρκωτικών Θεσπρωτίας που κατηγορείται ότι μετέφερε με υπηρεσιακό όχημα 102 κιλά χασίς.

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε και ο αλβανικής καταγωγής συνεργός του αρχιφύλακα που ήταν συνεπιβάτης στο αυτοκίνητο, ενώ περιοριστικοί όροι επιβλήθηκαν στον αστυνομικό που είχε διατεταγμένη υπηρεσία μαζί με τον αρχιφύλακα και εντοπίστηκε σε καφετέρια στη Σαγιάδα.

Η σύλληψη των τριών κατηγορουμένων έγινε την περασμένη Παρασκευή όταν μετά από πληροφορίες οργανώθηκε από τη Δίωξη Ναρκωτικών επιχείρηση στην είσοδο της Ηγουμενίτσας.

Συγκεκριμένα, εντοπίστηκε ο αρχιφύλακας να οδηγεί υπηρεσιακό συμβατικό όχημα με συνεπιβάτη τον ιδιώτη και πραγματοποιήθηκε σήμα στάσης για να διενεργηθεί έλεγχος.

Ο οδηγός ωστόσο συνέχισε την πορεία του μέσα στην πόλη της Ηγουμενίτσας, μη υπακούοντας στα φωτεινά και ηχητικά σήματα των αστυνομικών και μετά από λίγο ακινητοποιήθηκε λόγω τροχαίου ατυχήματος.

Στον έλεγχο που ακολούθησε εντός του οχήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -19- δέματα με ακατέργαστη κάνναβη βάρους -102- κιλών και -670- γραμμαρίων.

Μάλιστα, ο οδηγός αστυνομικός βρισκόταν σε βραδινή διατεταγμένη υπηρεσία περιπολίας, ενώ διαπιστώθηκε ότι ο συνοδός του, βρισκόταν σε διαφορετικό σημείο στη Θεσπρωτία, έχοντας αφήσει το υπηρεσιακό του πιστόλι στο όχημα.

Από το τροχαίο ατύχημα προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε τρία σταθμευμένα οχήματα και στο υπηρεσιακό όχημα.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 20-3-2024 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά