Ένταση προκλήθηκε στη δίκη για τη γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα τη στιγμή που οι γονείς της συνάντησαν τον δράστη και τους συγγενείς του στη δικαστική αίθουσα.
«Πού ήσουν χθες που ούρλιαζε η Κυριακή; Άνανδρε, ανίκανε», φώναξε ο πατέρας της Κυριακής Γρίβα στον 40χρονο, σύμφωνα με την ΕΡΤ. «Δεν ήρθες χθες να δεις τα κατορθώματά σου, ούτε η μάνα σου που σου έδωσε το μαχαίρι του φόνου», φώναξε στη συνέχεια η μητέρα της αδικοχαμένης κοπέλας.
Στη συνεδρίαση της Πέμπτης διαβάστηκαν τα έγγραφα της δικογραφίας ενώ προβλήθηκαν τα βίντεο της στυγερής δολοφονίας. Σημειώνεται ότι ο δράστης αλλά και η οικογένειά του δεν παρέστησαν στο δικαστήριο. Σημειώνεται επίσης, σύμφωνα με την ΕΡΤ, πως στο δικαστήριο βρέθηκαν οι γονείς της Κυριακής, οι οποίοι δεν μπήκαν στην αίθουσα κατά τη διάρκεια της προβολής των ηχητικών και των βίντεο από τη στιγμή της δολοφονίας.
Σήμερα καταθέτουν οι δύο τελευταίοι μάρτυρες αλλά και η θεία του 40χρονου δράστη η οποία ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια της Κυριακής γιατί ήρθε να υπερασπιστεί έναν δολοφόνο.
«Όχι γιατί ζήτησε συγγνώμη για την δολοφονία», όπως είπε, «γιατί δεν διέπραξα εγώ αυτό το στυγερό έγκλημα, αλλά γιατί ήρθα να υπερασπιστώ έναν δολοφόνο». Όπως κατέθεσε, κανένας από την οικογένεια δεν πίστευε ποτέ ότι μπορεί να είναι επικίνδυνος για κάποιον άλλον.
Ο 40χρονος θα απολογηθεί τη Δευτέρα.