Logo

Ασκήθηκε ποινική δίωξη στον Νίκο Γεωργιάδη για σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκων



 
 

georgiadis-nikos0-8-9-2016Ποινική δίωξη κατά του πρώην βουλευτή της ΝΔ και συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη, Νίκου Γεωργιάδη, ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας, για σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκων, έναντι αμοιβής κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση. Τη σχετική δικαστική εξέλιξη...

δημοσιεύει το περιοδικό Hot Doc, που έφερε στο φως νέα στοιχεία αναφορικά με την εμπλοκή του γαλάζιου στελέχους στην υπόθεση.

Το περιοδικό αποκαλύπτει, ολόκληρο το κατηγορητήριο των 213 σελίδων όπως το συνέταξαν οι αρχές της Μολδαβίας και στο οποίο περιλαμβάνονται με λεπτομέρειες οι ερωτικές συνευρέσεις του Γεωργιάδη με ανηλίκους.

Αναφέρεται ακόμη στο ρόλο των Ελληνικών διωκτικών αρχών, σε εκείνους που επιχείρησαν να καλύψουν την υπόθεση και γιατί η Δικαιοσύνη δεν υπέβαλε αίτημα δικαστικής συνδρομής προς τις μολδαβικές αρχές, ώστε να σταλεί η δικογραφία που περιέχει όλα τα στοιχεία καθώς και DVD από τις κάμερες ασφαλείας που έχουν καταγράψει σε δωμάτιο ξενοδοχείου τις συνευρέσεις του Γεωργιάδη, με ανήλικους.

hotdoc-8-9-2016

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 8-9-2016 από directNEWS.gr

σχετικά θέματα:

Δικογραφία-σοκ για τον Νίκο Γεωργιάδη: Κακοποιούσε σεξουαλικά 15χρονο και ανήλικο επιληπτικό


Τελευταία Δικαστικά