Logo

Διακόπηκε η δίκη για τη δολοφονία της Άννυ - Παραιτήθηκε η συνήγορος του Νικολάι



 
 

diki anny 21-9-2016Την παραίτησή της από την υπεράσπιση του κατηγορούμενου για τη δολοφονία της 4χρονης Άννυ, το Πάσχα του 2015, υπέβαλε στο δικαστήριο, η συνήγορός του Νασίφ Αχμέντοφ ή Νικολάι, Γιάννα Παναγοπούλου. Ο Νικολάι κατηγορείται...

για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και περιύβριση νεκρού, από κοινού με τον πατέρα της Άννυ, Στανισλάβ Μπακαρτζίεβ ή Σάββα.

«Μετά από συνάντηση που είχα με τον πελάτη μου χθες, καταλήξαμε από κοινού στην παραίτησή μου από την υπεράσπιση του κατηγορουμένου», ανέφερε σε επιστολή της που αναγνώστηκε από την έδρα. Σε συζήτησή της με τους δημοσιογράφους είπε ότι «κάτι άλλαξε» χωρίς ωστόσο, να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις.

Το δικαστήριο διόρισε νέο συνήγορο από τον κατάλογο, με τον κατηγορούμενο να δηλώνει ότι «αποδέχομαι τον δικηγόρο γι' αυτή την συνεδρίαση, αλλά θα διορίσω δικό μου στην επόμενη», προκαλώντας την έκρηξη του προέδρου της έδρας: «Δεν παίζουμε εδώ. Είναι δικαστήριο. Δεν μπορεί να αλλάζετε γνώμη κάθε δύο λεπτά».

Τελικά, το δικαστήριο διέκοψε για την Παρασκευή, με τον κατηγορούμενο να πρέπει να καταλήξει σχετικά με τις ενέργειες του έως τότε.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 21-9-2016 από directNEWS.gr

σχετικά θέματα:

Ομολογία πατέρα Άννυς: Την τεμάχισα αλλά δεν τη σκότωσα


Τελευταία Δικαστικά