Logo

Συνεδριάζει η Ολομέλεια του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες



 
 

steΤο απόγευμα της Τετάρτης και το πρωί της ερχόμενης Παρασκευής, θα πραγματοποιηθούν οι δύο νέες διασκέψεις της Ολομέλειας του ΣτΕ, σχετικά με τις προσφυγές που έχουν υποβάλει οι καναλάρχες κατά του «νόμου Παππά» για τις τηλεοπτικές άδειες. Οι διασκέψεις...

θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών και εκτός του Προέδρου του Ανώτατου Ακυρωτικού Συμβουλίου, Νικόλαου Σακελλαρίου, θα συμμετέχουν 3 αντιπρόεδροι, 23 σύμβουλοι Επικρατείας και 3 πάρεδροι του ΣτΕ (οι τελευταίοι δεν έχουν δικαίωμα ψήφου), ενώ εισηγητής έχει οριστεί ο Σύμβουλος Γιώργος Παπαγεωργίου.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η πρώτη διάσκεψη της Ολομέλειας του ΣτΕ πραγματοποιήθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου, αλλά διακόπηκε μετά από μία ώρα από τον κ. Σακελλαρίου με αποτέλεσμα να ξεσπάσει πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης.

Υπενθυμίζεται, ότι η προσφυγές των ιδιοκτητών τηλεοπτικών σταθμών συζητήθηκαν ενώπιον της Ολομέλειας στις 4 Ιουλίου 2016.

Νομικές πηγές ανέφεραν ότι θεωρείται πιθανό η Ολομέλεια να μην μπει στην ουσία της υπόθεσης στο περί συνταγματικότητας ή μη του νόμου σε σχέση με τις αρμοδιότητες του ΕΣΡ και να περιοριστεί στο τυπικό μέρος της απόρριψης ή μη των προσφυγών λόγω απαραδέκτου.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ 12-10-2016 από directNEWS.gr


Τελευταία Δικαστικά